Full fart i lunsjen

Skrevet av Birger Christensen,  05.05.2011
Artikkelbilde
Pilgrim vant første gang ut i fjor

For andre gang arrangerer Øvrevoll lunsj med V4 til onsdag. I år skal det avvikles totalt fire slike onsdager. For at vårt publikum skal være klar for disse lunsjløpene, gir vi dere datoene allerede nå: 6. juli, 19. oktober og 23. november er datoene i tillegg til kommende onsdag.

I fjor, da V4 på Øvrevoll gikk 15. juli, var det bra trykk i lukene.

Det er mange svensktrente hester til start, og det gjør at vi sikkert får en del spill fra ”søta bror”, forhåpentligvis også noen kroner fra Danmark. I fjor ga V4 over 162 000 kroner for rekken Nosferatu – Sweet and Line – Richelle - Tahayab. Kun sistnevnte er med av disse i år, og hun blir en outsider i årsdebuten etter en fin avslutning av fjoråret.

Det klart mest interessante løpet med sportslige øyne innenfor V4-rammen er V4-1. Saint Sebastian og Pilgrim årsdebuterer, men det behøver ikke bety at de er uten sjanse. Pilgrim vant direkte ut i fjor, mens San Sebastian ble nummer tre, blant annet foran Vestano. Sistnevnte har åpnet årets sesong veldig bra med to annenplasser og ser ut som et meget godt trippelkort denne gangen også. Lett å vinne blir det imidlertid ikke, for her er det en god kombinasjon av vinnerhester og hester med høy kapasitet med litt mer skjult form. Wattan kan jo aldri glemmes, med syv seire i fjor og lett gevinst i årsdebuten. Motstanden er hardere enn noensinne for Stavern-ekspressen, men det er langt fra sikkert at vi har sett grensen for yteevnen. For de spillerne som ser etter en liten skrell i V4-1, vil vi gi et forsiktig tips på Hot Marta. Hun gikk godt lenge sist etter ni måneders pause, med løp i kroppen kan det holde helt inn denne gang.

Om du ikke er blant de mest trofaste V4-spillere i lunsjen, gjør vi oppmerksom på at minste rekkepris i V4 er to kroner. Det kan være lurt å være klar over, slik at ikke spillet blir dobbelt så dyrt som planlagt.

Vel møtt til en forfriskende og lynrask lunsj.