Omtaler av hestene til start på Øvrevoll onsdag 11. mai kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  09.05.2011
Artikkelbilde
Send An Invitation

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll onsdag 11. mai kl 12.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 11. mai:

 

1.løp:

Lady Morgana: Kapabel hoppe, som må vise sitt aller beste for å kunne kjempe i toppen. Hot Marta: Godt gående lenge sist, men det buttet på slutten. Hvis hun treffer med utgangstempoet, er hun en klar outsider for oss. Dancing Party: Gikk for hardt ut sist, og det straffet seg.  Neppe mer enn premie. Saint Sebastian: Går ganske jevnt til sitt formtall. Bør være aktuell for trippel. Vestano: Har åpnet sesongen bra. Klarer trippel, men kan bli speedet ned. Wattan: Syv seire i fjor. God i årsdebuten. Møter hardere motstand enn noen gang, men Wattan skal man ikke kimse av. Big Master: Ga seg mye på slutten sist. Har startet tett, må opp til sitt beste fra i fjor for å ha sjanse.  Artistic Light: Bedre distanse enn sist. Vant ikke løp i fjor, ikke helt borte her. Pilgrim: Vant i årsdebuten i fjor. Flere gode løp på Täby. Er god nok på sitt beste, men ikke helt til å stole på.

 

2.løp:

Zen Cat: På det jevne sist. Ganske bra trippelkort, da flere andre mangler form. Desert Fuse: Bra avslutning til annen torsdag. Kan vinne om favoritten skulle gjøre seg bort. Noble Knight: Er sluppet ned en del på formtallet. Må forbedre seg for å klare mer enn en liten premie.  Soul of Gold: Brukbar som tredje sist, ikke mer. Mulig premie. Onkel Blaa: Ga seg mye sist torsdag. Får nok teten utruet, men vi er usikre på om han har form nok til å være med der fremme. Severio: Formen er langt fra på topp. Vi synes det ser hardt ut. Siidhgar: Har aldri vært på trippel, neppe her heller. Naja: God nok på sitt beste til å være med i trippelkampen. Gardering som tredje- eller fjerdevalg.  Send an Invitation: Vant enkelt torsdag, og det så ikke ut til å koste stort. Espen Ski har godt tak på ham, vi tror han innfrir. Wood Top: Bra årsdebut. Aktuell på trippel, regnes om favoritten skulle svikte.

 

3.løp:

Aylar: Er på trippel i annen hver start. Med i striden også her. Tahayab: Avsluttet fjoråret bra, brukbar sjanse selv i årsdebut. Green With Envy: Første løp i Skandinavia. Normalt skal treåringer ha litt problemer så tidlig, men vi vil ikke avskrive ham helt.  High Desire: Bra avslutning til annen sist. Trolig med i en tett strid. Aragorn: Har nå fått den gjennomkjøring han ofte trenger. Vår knepne favoritt.  Birdie: Rask hoppe, lenge siden forrige start. Trenger nok løpet. Miss Success: Viser bra fart, men har ikke startet siden juli i fjor. Må trolig ha et løp eller to. Royal Hill: Vinner ikke så ofte lengre, men hevder seg bra i denne klassen. Sterkt trippelkort. Aaron’s Way: Sterk periode i fjor med fire seire. Farlig å utelate. Swallow Forest: Gode innsatser i Sverige. Regnes i dette meget åpne løpet. Montgomery: Ingen stor vinnertype. Kan klare premie. Loire: Et par gode løp i Danmark i fjor. Får trolig problemer fra ytterspor.

 

4.løp:

Definite Romance: Har fått et par løp i kroppen. Har vunnet på Øvrevoll i mai før, liten outsider.  Fendi: Vant tre løp i fjor. Etter lang pause er det sannsynligvis behov for et løp i kroppen. The Bishop’s Joy: Vinner ikke ofte, men kan være et bud for trippelspillerne. Ovation: Starter ikke. Cicinho: Bra i årsdebuten, god sjanse her.  River Landing: Vant i årsdebuten, har så langt vært hakket bedre på sprint. Fritz Zaid: Har ikke startet på ti måneder, trenger temmelig sikkert løpet. Rambo’s Cinderella: Bra i seiersløpet, klarte ikke å reprodusere den formen etterpå. Vi tror hun må ha et løp i kroppen. Shotgun Charlie: En gammel sliter, som liker seg på Øvrevoll. I trippelbildet. Samarin: Treåring som det ser hardt ut for. Vi avventer. Orson: Litt ujevn i prestasjonene. Går han som i seiersløpet, tror vi han legger på til to triumfer. Forever Fong: Brukbar i årsdebuten. Med om man garderer løpet.

 

5.løp:

Brown Beauty: Svak i årsdebuten. Litt lettere i mot her, men neppe mer enn premie.  Royal Games: Relativt jevn uten å imponere. Mulig trippel. Ariann: Har ikke imponert. Får nok premie, men vi tviler på noe mer. Omar: Ikke så verst i debuten i fjor. Hevder seg nok bra i dette selskapet. Max Manus: Var med en stund i debuten sist torsdag, men stoppet på slutten. Det løpet har nok gjort godt, kan være aktuell for trippel. Milly: Meget bra i årsdebuten, vi tror rett og slett at hun vinner. Quick Brazileira: Må forbedre seg en del for å klare en premie. Tiger Cowrie: Debutant med interessant stamme. Skal kanskje ikke regnes bort, siden motstanden ikke er så skarp.

 

6.løp:

Chief Eric: Vinner ikke så ofte, men er mye på trippel. Fra fint spor er det en god sjanse. Forward Planning:  Sterke løp i Sverige. Bra sjanse tross årsdebut. Bello Secondo: Er nok et lite hakk bedre på gress. Premie? Home Straight: God i seiersløpet, skuffet på Täby. Har mange gode sprintløp bak seg, regnes.  Livigno: Dette er nok feltets beste hest. Men etter en del problemer, er han ikke så enkel å plassere. Trener bra. Common Diva: Litt bedre distanse, det ser likevel hardt ut. Woodland Music: Vant på distansen I fjor, men det ser litt hardere ut her. Premie? On the Piste: Brukbar debut, ikke mer. Kan nok bedre, interessant trippelobjekt. Recession Racer: Litt kort for å være ideelt. Har dog klasse nok til å kjempe langt fremme.