Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 19. mai kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  17.05.2011
Artikkelbilde
Lady Rossmo

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 19. mai kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 19. mai

 

1.løp:

Hoedown: Debuterer. Trenger sikkert løp i kroppen. Miss Kitty Grey: Godkjent Norges-debut. Distansen er nok litt lang for å være perfekt, men feltet er ikke verre enn at det kan gå. Zafir Zaid: Slo nummer 2 etter strid sist. De kjemper nok ganske langt fremme igjen. Intricate Talent: Trener bra, men skuffer nesten hver gang i løp. Vi tør ikke stole på henne, men på sitt beste blir det i hvert fall trippel. Hongkong Dancer: God toer i Norsk Oaks. Siden har det ikke vært like bra, innsatsen i Oaks gir en klar seier. Temple Queen: Litt forbedret sist, kan være en trippelkandidat. Royal Games: Har med unntak av Poppi møtt nokså enkelt lag. Premie, kanskje trippel.

 

2.løp:

Aventurin: Flott løp i september i fjor. Har ikke fulgt helt opp, men her kan det fort bli trippel. Berta Isabel: Kan mye mer enn formtall 58. Også i trippelbildet. Al Neri: Brukbare løp i Sverige. Får sikkert penger. Mississippi: Debutant, som vi tror trenger løp. Silouette: Mye slått så langt. Det ser litt hardt ut. Like a Charm: Løpene i år helt på det jevne. Neppe mer enn premie.  Palindromic: Første start på Øvrevoll. Har vist nok til å kjempe i dette laget.  Sir Lunchalott: Gjør sin start nummer 20, et høyt tall for en treåring i mai. God sjanse tross toppvekt i billig selskap.

 

3.løp:

Ronaldo: Brukbare innsatser i fjor, en del slått i årsdebuten. Kanskje trippel. Milly: Utvikler seg fint. Seieren sist var i billig selskap, men gevinsten var enkel. Bør strekes. Theatrical Sky: Brukbar hoppe i årsdebut, kan makte trippel. Red Eishin: Veldig positiv årsdebut, regnes der fremme.  Facalani: Må være mye forbedret, kanskje premie.  Poppi: Er dessverre strøket. Lady Rossmo: Flott årsdebut. Selv om hun nok er hakket bedre på sand, er dette hesten å slå når Poppi er strøket. Bridget Jones: Debuterer, trenger løpet. Sophies Love: Har ikke imponert, neppe mer enn en liten premie.  Ariann: Fremgang sist, kan være med i striden om siste trippelplass.

 

4.løp:

Definite Romance: Positiv innsats sist. God sjanse i et åpent løp. Rambo’s Cinderella: Ok innsats sist, i premiebildet. Unique Case: Har ikke imponert på Øvrevoll, tøft med overvekt.  Fritz Zaid: Svak sist, vi synes det ser hardt ut. Postcard: Har vunnet ett løp, da red Silja Støren. Nå er det Silja igjen. Orson: Vant sikkert i lunsjen onsdag. Har sjansen på ny. Bittersweet: Vant i årsdebuten, toer sist. God rytter, må på bongen. Noble Knight: Fremgang sist, premiesjanse. Indian Drive: Har ikke startet på nesten ett år. Vi tror han trenger løpet. Russian Roulette: På det jevne, mangler litt speed. Fordel av en god rytter. Gameboy: Går opp i distanse, hvilket vi ikke tror er en fordel. Tøft med mer enn premie. Reaching Nirvana: Relativt jevn, god sjanse for trippel. 

 

5.løp:

Surfer: Pleier å trenge et par løp i kroppen. Premie?  Vamp: Bra form. Litt bedre på gress, men skal regnes i dette selskapet. Sunceleb: Bra da hun ble annen. Gjentar hun den innsatsen, kan det gå bra. Windiana: Mangler form. Prøver blinkers, kanskje slår det positivt ut. Dalmeny: God i fjor høst. For oss noe bedre på milerdistansen. Hakuna Matata: Vant på Øvrevolls åpningsdag. Har slitt litt etterpå, kan trenge å gå et par løp for å komme tilbake. Flying Falk: Har ikke imponert i år, kun premie tror vi. So Trendy: Tøff hoppe, som stort sett hevder seg bra. Er sikkert forbedret siden årsdebuten.

 

6.løp:

Face the Fact: God nok på sitt beste. Sjanse selv om det er årsdebut. Dark Pride: Lenge siden hun var på sitt beste. Vi tviler på om det blir suksess, selv om hun har fart nok til å være med de beste. Bit Noble: Har fått en sterk jockey, men det spørs om viljen er der hos hesten. Totte: Kan en del, men her tror vi det går litt for fort for ham.  Lagoa do Pau: Vant på denne tiden i fjor på Øvrevoll. Med på bred gardering.Zirkon: Forbedret til seier sist. Ikke helt umulig at det kan bli reprise. Big Exs: Vant på Täby i januar. Har møtt brukbare hester og er en outsider. Marcelis: Fin annenplass sist. En liknende prestasjon gir en plass i toppen. Red Hero: Fin tredjeplass sist. Står bedre til nå, bør strekes tidlig.  Azzah: Vi tror dette er litt for kort, har så langt vært bedre på milerdistanse.  River Landing: Er stabilt med i striden på sprint, sjanse også her. Phili Boy: God med Espen Ski, bra mulighet på ny.

 

7.løp:

Lady Morgana: Har ikke vist det hun lovte som toåring. Archived: Ærlig og fin type.  Regnes i toppen i et åpent løp. Tears Go By: Ok sesong i fjor. Outsider i et meget åpent løp. Lazy Lord: Klart slått i årsdebuten, tøft med mer enn premie. Daychan: Fin årsdebut I Danmark. Kan være en liten luring. Half Pint Bill: Har vunnet løpet tre ganger. Tross høy vekt, er han klart aktuell på ny. Court Circle: Svak sist på Täby. Må forbedre seg veldig mye for å hevde seg her. Match Point: Mangler løp i kroppen, det mener vi er negativt i et slikt tøft løp. Magic Cloud: Fin sesong i fjor. Regnes for de spillere som garderer bredt. One Cool Buck: Er lite startet. Vi er usikre på om han er tøff nok. What Budget: Fine løp på høsten i fjor. Kan plukke mange i finishen om hun får et fint opplegg. Bello Secondo: Ikke så verst, men vi lurer på om distansen kan være i lengste laget. Pilgrim: God nok på sitt beste. En relativt tidlig gardering. Saddle the Storm: Riktig distanse. Ganske jevn, kan være en fin trippelkandidat. Smart Endeavour: Kjenner ikke baneprofilen. Virker ellers som en hest med bra kapasitet. Regnes.