Omtaler av hestene til start på Øvrevoll tirsdag 17. mai kl 16.00

Skrevet av Birger Christensen,  13.05.2011
Artikkelbilde
Tirsdag får vi se både Touch Of Hawk og Entangle igjen

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll tirsdag 17. mai kl 16.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere. Informasjon om løpsdagen/spisesteder etc

 

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

Starthester 17. mai

 

1.løp:

Calvados: Bra hekkeløper, som pleier å få problemer når han møter de beste. Neppe mer enn premie.  Barros Jarpa: Suveren i 2009. 11 måneder siden siste start, han kan fort trenge dette løpet. Men dette er en svært god hest på sitt beste. Monfalcone: Vant det siste hekkeløpet på Øvrevoll i fjor. Dette er mye hardere, og vi tviler på mer enn premie.

Omoto Sando: Knallsesong over hekkene i fjor. Er med helt der fremme tross toppvekt. Milliondollarbaby: Drar fordel av liten vekt. Kan være en bitte liten trippelluring. Zimon: Ganske jevn på hekk. Neppe seier, men kan kjempe om siste trippel. Amazer: På sikt tror vi han blir en meget god hekkehest. Bra årsdebut på flatt, ikke helt umulig. Nosferatu: Meget god flatløper. Prøvde hekk for et par år siden. Det gikk ikke så bra, men han er en mye bedre hest nå.

 

2.løp:

 Arn: Strøket fra to mulige starter i år. Vinner neppe, men en trippelplass er innen rekkevidde. Chelsea: Trener bra, aktuell bak den store favoritten. Popeye Boy: Ok innsatser på Täby, i trippelbildet. Al Rannan: Outsider etter løpene i England, også aktuell for trippel.  Manchester: Satser mot større oppgaver senere på sommeren. Bør likevel vinne lett. Mikkelangelo: Trener ok, men trenger nok flere løp før formen er på topp. Entourage: Interessant debutant, som nok trenger løp i kroppen. Always de Man: Mye slått på Täby, det ser litt hardt ut. Gatling Gun: Trener bra, bør være en meget aktuell hest for trippel.

 

3.løp:

Song d’Amour: Vant lett sist i billig selskap, det blir trolig hardt å gjenta. Norwegian Reward: Trener meget bra. Det er langt hardere i mot enn sist, så trippel bør være bra. Majestic Max: I fin fremgang, brukbar premiesjanse. Cawett Cove: Enkel seier sist, kjemper om trippel. The Sydney Arms: Lovende hoppe. Muligens litt langt, trenger trolig dette løpet. King of Aquitaine: To seire i England i fjor, regnes tidlig. Oversteer: Vant på Jägersro i årsdebuten. En av flere som kan vinne. Marked by Zorro: Møter knallhard motstand, må jobbe for premie.  Without Fear: En av de beste i årgangen i fjor. Det er årsdebut, men det skal likevel være snakk om en meget god sjanse.

 

4.løp:

Prince Fasliyev: Bra løp i Danmark sist. Er meget kapabel og står inne med trippelsjanse, ble kastrert i vinter. Nassau Style: Jevnt bra, men ute i ulvelag. Premie bør være et greit mål. Tumaco: Går jevne og gode løp. Vinner ikke så ofte på Øvrevoll, trolig kun premie.  Entangle: En av banens absolutte stjerner. 64 kilo i årsdebut er tøft, men hun kan fikse det. Desert Rally: Flere gode løp i fjor, her synes vi det ser tøft ut etter lang pause. Heureux: Var knallgod i fjor sommer, toer i Polar Cup. Har slått Entangle, og det er det ikke mange som klarer. Trenger muligens løpet. Filligree: Viser litt fart, men her tror vi at hun møter overmakten. Massenzio: Vant på 17. mai i fjor. Var meget god da, men dette er enda tøffere selskap. Kan fikse trippel. Symbol of Arch: Vant blant annet 1000 Guineas i to land i fjor. Skal regnes på klassen. 

 

5.løp: Alight:

Prøver denne distansen for første gang. Er rask nok til å være med i striden. Dooneq: Rask, men møter noen som vi tror er enda kjappere. Emphasis: Bra sprinter, men det blir hardt å slå de garvede supersprinterne.  Saint Johannes: Har mye fart, sjanse om favorittene misser i starten. Light the Fire: Vant dette løpet i fjor, vinner nok her også uten uhell. Cavorting: Kandidat til trippel, neppe mer. Happy Larry: Rask ut av boksene. Kan gi vår favoritt kamp. Ticmosic: Vant supersprint i fjor høst, med på fotoet også her. Liberty Cash: Rask type, som nok møter noen som er enda raskere.

 

6.løp:

Alpacco: Kun en start så langt I år. Var fantastisk da han vant løpet i fjor, vurderes i toppen.  High Flyer: Tredje i Norsk Derby i fjor og suveren vinner av Svenskt St Leger. Her tror vi motstanden blir litt i skarpeste laget.  Fricoteiro: Flott årsdebut. Må gå frem enda litt for å vinne her, er nok i nærheten av trippel. Mulan: Har skuffet litt i årets starter, neppe mer enn premie.  Appel au Maitre: Gikk bra i Tyskland for halvannen måned siden. Imponerte ikke i dette løpet i fjor, men har vunnet det to ganger tidligere. Favoritt, men vi våger ikke å anbefale ham som banker. Bank of Burden: Tror vi vil være forbedret når han nå får gress som underlag. Vant Norsk St Leger i fjor, ikke langt borte her heller. Theatrical Award: Har sammen med Entangle vært vår beste hoppe de siste to årene. Toer i Stockholm Cup, med et slikt løp kan hun vinne. Master Kid: Vant Dansk Derby i 2008. Det ser krevende ut mot så gode hester. Touch of Hawk: Vant både Valley Chapel og Marit Sveaas’ Minneløp i fjor, toer i dette løpet. Omtrent alltid til å stole på når han går på Øvrevoll. I toppen.

 

7.løp:

Majestic Song: God sjanse i dette relativt enkle selskapet. Mohikan: Bra i siste start i fjor. Årsdebut, trenger trolig et løp. Ketchikan: Vinner hvis han får tet, ikke ellers. Hurricane Fighter: Treåring, som nok trenger flere løp. Most Wanted: Står klar til å overta om Ketchikan misser starten. Cute Diamond: Lenge siden hun har vist noe. Ok årsdebut.  Lili Marleen: Trenger mest sannsynlig et løp. Ziwy Skate: Ganske jevn, trippelsjanse. Chorusso: Vant sist i Danmark. Har hatt formtall godt over 70, skal ikke glemmes.