Programtips til løpene på Øvrevoll OBS: onsdag 11. mai kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  09.05.2011
Artikkelbilde
Vestano

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane onsdag 11. mai kl 13.00, her er programmets tips for løpene.

 

Kjøp programmets V4 tips her

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – V4-1 EVITO LØP – 1750 DT

Et meget jevnt og fint løp. Vestano har åpnet sesongen sterkt, er temmelig sikkert med på målfotoet. Vergara-duoen Hot Marta og Pilgrim er begge kapable, luringer i et åpent løp. Wattan har aldri møtt bedre hester, men har kanskje aldri vært bedre selv heller. Big Master skuffet litt torsdag, i våre øyne er dette en bedre distanse.

 

Tips:

5 Vestano – 2 Hot Marta – 6 Wattan

Outs: 9 Pilgrim

 

2.LØP – V4-2 DD-1 ELKE LØP – 2400 DT

Fire av disse hestene møttes i siste løp torsdag. Send an Invitation var klart best og vant lett. Blir vår banker i en ganske vrien V4. Desert Fuse gikk meget bra til annen, aktuell for trippel på ny. Wood Top var bra på åpningsdagen, men stallformen virker ikke like bra nå. Naja har en viss kapasitet, får siste plass på linjen.

 

Tips:

9 Send an Invitation – 2 Desert Fuse – 8 Naja

Outs: 10 Wood Top

 

3.LØP – V4-3 – DD-2 EVEN WOOD LØP – 1100 DT

Aragorn var slått av Aylar sist De pleier ofte å være nokså jevne og kan fort være det igjen. Tahayab er alene i feltet om å ha vunnet V4-løp på Øvrevoll. Trener bra og skal ikke avskrives tross årsdebut. High Desire var god som annen bak Midnight Eagle, får plass på linjen i kamp med et kobbel av hester. Det kan fort komme en smell her.

 

Tips:

5 Aragorn – 1 Aylar – 4 High Desire

Outs: 2 Tahayab

 

4.LØP – V4-4 – ENCHANTRESS LØP – 1750 DT

Orson slo en så vidt bra hest som Send an Invitation lett i sin siste start i fjor. Fikk fire kilo, men vi tror han klarer formtall 50. Dessuten sitter Espen Ski på ryggen, et klart pluss. Vi garderer kun med Cicinho, som kan vinne om han sparer speeden litt lengre enn sist. Flere av de øvrige virker litt begrenset på distansen, men det er ikke så store fremgangen som skal til før man er i bildet.

 

Tips:

11 Orson – 5 Cicinho – 3 The Bishop’s Joy

Outs: 12 Forever Fong

 

5.LØP – NORSK RIKSTOTOS 3-ÅRSLØP 1750 DT

Milly var så god i årsdebuten, at vi tror på seier her. Omar og Royal Games var jevne i siste start i fjor, kan være i trippelbildet nå. Max Manus ga seg fra tet i debuten tirsdag, det løpet kan ha gjort godt.

 

Tips:

6 Milly – 4 Omar – 2 Royal Games

Outs: 5 Max Manus

 

6.LØP – EXCELDA LØP – 1100 DT

Forward Planning har gått bra mot hester ikke så langt under eliten i Sverige. Får et knepent tips. Home Straight og Chief Eric sprintet begge bra sist de møttes, gode trippelkort. Den klare outsideren er Livigno. Positive rapporter gjør at vi setter ham til høyre på tipslinjen. Vinner dette på sitt beste, men det er ti måneder siden siste start.

 

Tips:

2 Forward Planning – 4 Home Straight – 1 Chief Eric

Outs: 5 Livigno

 

V4-forslag 216 rekker (432 kroner):

 

1.avd: Alle 9

2.avd: 9 Send an Invitation

3.avd: Alle 12

4.avd: 11-5