Programtips til løpene tirsdag 17. mai kl 16.00

Skrevet av Birger Christensen,  11.05.2011
Artikkelbilde
Appel Au Maitre

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane tirsdag 17. mai kl 16.00, her er programmets tips for løpene.

Informasjon om løpsdagen/spisesteder etc

Porter, tivoli og spisesteder åpner kl 15.00.

 

Last ned programmet gratis her.

Kjøp programmets V5 tips her

 

1.LØP – HIPP HURRA HEKKELØP – 3400 GRESS

Årets første hekkeløp er samtidig årets første gressløp. Tross toppvekt tror vi dette er en fin oppgave for Omoto Sando. Den som har vist like mye over hekk, er Barros Jarpa. Slo Omoto Sando i de to største løpene i 2009, men har ikke startet på nesten ett år. Nosferatu har høy klasse på flatt, blir spennende å se over hekkene. Amazer viste fine takter på hekk i fjor. Det gjorde også Monfalcone, men dette selskapet er skarpere enn noen gang tidligere.

 

Tips:

4 Omoto Sando – 2 Barros Jarpa – 7 Amazer

Outs: 8 Nosferatu

 

2.LØP – 3-ÅRS MAIDENLØP  – 1980 GRESS

Manchester har kanskje vært den mest spennende treåringen foran årets sesong på Øvrevoll. Selv om han neppe er helt på topp ennå, skal han vinne dette løpet greit. Popeye Boy har gått brukbare løp i Sverige, og Al Rannan gjør sitt første løp i Skandinavia. En luring i trippelspillet kan Mikkelangelo være. Han viser fine takter i trening.

 

Tips:

5 Manchester – 3 Popeye Boy – 6 Mikkelangelo

Outs: 4 Al Rannan

 

3.LØP – V5-1 – BLOMSTERPRINSESSENES LØP – 1600 GRESS

Et kjempeflott løp for treåringene. Åtte av feltets ni hester har seier i minst en av de to siste startene. Without Fear var så god i fjor høst, at vi gir ham vinnertipset. Cawett Cove så sterk ut i årsdebuten, men kan få kamp av The Sydney Arms, som debuterer på Øvrevoll. King of Aquitaine og Oversteer vant begge sine første løp i Skandinavia, og Song d’Amour var suveren sist i billig selskap.

 

Tips:

9 Without Fear – 4 Cawett Cove – 6 King of Aquitaine

Outs: 5 The Sydney Arms

 

4.LØP – V5-2 – ELITELØP – 1370 GRESS

To hopper fra Arnfinn Lund gjør spennende årsdebuter. Entangle er etablert i eliten, men har ikke vektmessig noen enkel oppgave her. Å gi Symbol og Arch syv kilo kan være tøft nok. Heureux er en annen topphest, som var utrolig god på sommeren i fjor. Etter Entangles debut, er Heureux og Touch of Hawk de to eneste som har slått Entangle på Øvrevoll. Sprinten til Prince Fasliyev i Danmark var bra, og Massenzio vant på denne dagen i fjor

 

Tips:

4 Entangle – 9 Symbol of Arch – 1 Prince Fasliyev

Outs: 6 Heureux

 

5.LØP – V5-3 – SUPERSPRINT  - 402  DT

Light the Fire vant supersprinten på 17. mai i fjor. Var uheldig i starten over samme distanse i november, og det går ikke på et så kort løp. Da var det i stedet Sundbye-duoen Ticmosic og Happy Larry som var best, og de er skumle også nå. Alight har aldri gått supersprint før, men virker rask fra start og kan være en utfordrer.

 

Tips:

5 Light the Fire – 8 Ticmosic – 1 Alight

Outs: 7 Happy Larry

 

6.LØP – V5-4 – DD-1 – WALTER NILSENS MINNELØP – 2400 GRESS

Et lite, men sterkt felt i Walter Nilsens Minneløp. Skal Neuroth-duoen Appel au Maitre og Touch of Hawk få revansj for tapet i fjor, da Alpacco gikk til topps? Hva med Theatrical Award, som på sitt beste matcher alle? Niels Petersen har stallen i knallorden om dagen, og hans duo er tenkbare kandidater, i det minste på trippel.

 

Tips:

5 Appel au Maitre – 9 Touch of Hawk – 7 Theatrical Award

Outs: 1 Alpacco

 

7.LØP – V5-5 – DD-2 – FLIP THE SWITCH LØP – 1600 DT

Det er enten eller for Ketchikan. Burde egentlig vært plassert som outsider, men vi sjanser på at han treffer starten. I så fall tror vi på seier. Most Wanted står litt klar om Ketchikan skulle svikte. Har startet sesongen fint og kan ta sin tredje seier for året. Chorusso har fått tilbake viljen og er en litt skummel outsider. Mohikan trenger muligens løp i kroppen, men er bra nok til å hevde seg.

 

Tips:

3 Ketchikan – 5 Most Wanted – 2 Mohikan

Outs: 9 Chorusso

 

 

V5-forslag 512 rekker:

 

1.avd: 9-4-5-6

2.avd: 4-6-9-1

3.avd: 5-8-7-1

4.avd: 5-9-1-7

5.avd: 3-5