Store sjanser for Ski

Skrevet av Birger Christensen,  02.05.2011
Artikkelbilde
Send An Invitation

Espen Ski er uten tvil den dominerende jockeyen på Øvrevoll de seneste årene. Fem championater på de seks seneste årene sier det meste om den saken. Torsdag har den dyktige nordmannen fem oppsitt, som alle ser ut til å være gode sjanser. Vi tror alle er i trippelkampen, og det kan fort bli en seier eller to. Her er Espens vurdering etter som de dukker opp i programmet.

-  

Lady Rossmo er veldig rask. Ble toer i fjor bak gode Cawett Cove, som vant sist torsdag. Vant også et løp for meg med klar margin. Hun møter Poppi, men på 1100 meter på sandbanen tror jeg ikke Lady Rossmo er borte. God sjanse.

-          Happy Larry gjorde en fin jobb lørdag. Synes det ser ut som en meget god sjanse, tror nok Female Spring er verst i mot.

-          Requested har jeg ridd flere ganger på sprint. Gikk bra på 1600 meter i fjor, og det gjør at jeg tror det kan være en ok sjanse i et ellers åpent løp.

-          Big Master er det blitt litt feil for i løpet i årets to starter. På 2400 meter må han ha godt feste i banen. Må være litt bedre enn sist for å være med helt fremme.

-          Send an Invitation var flink sist. Ser på dette som en duell mot Emperor, tror en av disse to vinner.

 

Allerede nå gjør vi oppmerksom på at løpsdagen i neste uke, er onsdagsløp i lunsjen. Første start onsdag 11. april er kl. 12.15, og det er ikke løp neste torsdag på kvelden. Derimot blir det løp både tirsdag (17. mai) og torsdag (19. mai) i den påfølgende uke.