Omtaler av hestene til start på Øvrevoll fredag 16. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  15.09.2011
Artikkelbilde
Maraboux Javilex

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll fredag 16. september kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

V65 med JACKPOT 3.-8. løp innlevering kl 19.10

V4 6.-9. løp innlevering kl 20.20

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

 

Starthester fredag 16. september:  

 

1.løp:

Fem av åtte hester debuterer. Hope on Earth og Kanzee Gold er de to eneste med en del erfaring. Vi tror førstnevnte vinner, og trolig er begge på trippel. Av debutantene tror vi Proud Cash Flow er lengst fremme. 

 

2.løp:

Second Floor: Har innledet karrieren helt ok. Premie, kanskje trippel. Amazing Love: Jevnt bra så langt. Bør klare premie. Cassano: Har startet meget bra. Vår relativt klare favoritt. Vortex: Vi tror han trenger noen flere løp før han er klar. Red Nibble: Trenger mest trolig et par løp i kroppen. Prøver blinkers. One: Så ut til å behøve litt mer erfaring. Brat Camp: Interessant stamme. Men det er gode hester å slå, så det kan bli tøft i debuten. Sienna: Bra løp sist, aktuell for trippel. Fru Johnsen: Godkjent debut, aktuell for premie. Messi: Ser interessant ut, men skal normalt trenge et løp eller to. Cincinnatus: Skal slite med å slå vår favoritt. Men trippel kjemper han om. Chica Chica Bonita: En del slått i debuten. Vi tror hun er nærmere nå. Premie?

 

3.løp:

Cavallina: Går til formtallet sist. Det bør gi premie her.  Brown Beauty: Har så langt ikke imponert. Det ser tøft ut. Favoritten: Imponerte sist, knapt slått av Wattan. I seiersbildet.  Heather Honey: Har en del fart, men møter nok litt for skarp motstand. Royal Games: Har gjort et par veldig gode løp. Trippel, kan også vinne. Red Eishin: God i seiersløpet. Formen virker å være noe på retur, men hun bør ikke glemmes. Sir Costalot: Brukbar tidligere i sommer. Premie, neppe mer.  Ariann: God i seiersløpet, men det begynner å bli lenge siden. Litt bedre sist igjen, en liten luring.

 

4.løp:

Nataniel: God i seiersløpet. Ser ut til å være best når banen ikke er for tung. Trolig blir den nokså våt på fredag. Half Pint Bill: Ærlig og flink hest. Har ikke vunnet i år, men en flink lærling med lettelse kan gjøre susen. Fair Flair: Flott tredje bak La Zona og Grafitti sist. Kan lede hver meter. Artie Bucco: Starter ikke. Vamp: Har vunnet de to siste startene på Øvrevoll. Kan klare det igjen, for formen er på topp. Har ikke fått tillegg for den siste seieren. The Pirate: I bunn og grunn en topphest, som muligens er litt over toppen. Tre år siden siste seier på Øvrevoll. Likevel en ørliten luring. Court Circle: Godt seiersløp, har ikke fulgt helt opp. Muligens best på god bane. What Budget: Går mange fine løp. Har ikke vunnet på Øvrevoll på drøyt to år.  Trippel? Magic Cloud: Har levert et par fine løp. Premieaktuell. Hot Wing: Møtte alt for gode hester sist. God på sitt beste, synes han bør regnes.

 

5.løp:

Emilio: Tiåring, som har vært flere klasser bedre enn dette. Ok sist på Øvrevoll, skal nok ikke glemmes helt.  Hallingdal Blue: Avsluttet fort sist til annen. Skal regnes nå.  Face the Fact: Starter ikke så ofte. Har gått bra før etter pause, skal nok ikke glemmes helt.  Decibel: Flink i årsdebuten. Regnes i dette meget åpne løpet. Emma: Har ikke fått det til på lenge. Tester sprint, kanskje kan det hjelpe? Habenaria: Litt ujevn i starten. Treffer hun på de første meterne, kan det holde lenge her. Liberty Cash: Har aldri vunnet. Gjør det trolig ikke her heller, men det skiller ikke mer enn at det kan bli bra med full klaff. Midnight Heart: Har ikke fått det til hittil. Med overvekt ser det vrient ut. Phili Boy: Holdt fint sist på en distanse som normalt er for lang. Regnes tidlig. Imperial Skylight: God til annen på Derbydagen. En seier og 11 annenplasser sier litt om seiersviljen. River Landing: Pleier å søke ned på innerspor. Blir det åpning i tide, kan det bli årets fjerde seier. Tahayab: Vant 1100 meter på sandbanen i fjor høst foran så gode hester som Wattan og Royal Hill. Kan vinne her. 

 

6.løp:

Female Spring: Trives bra på sand. Er ikke alltid så rask fra start, må nok være det her for å ha en ok sjanse. Royal Hill: I fremgang sist. Kan klare trippelplass nummer 50 i karrieren. Illusive Spirit: Virker å være et stykke unna formen. Vi tror det blir vanskelig. Majestic Max: Har gjort det bra i år i tøft selskap. Med i striden. Home Straight: Trenger å være med der fremme. I så fall kjemper han bra. Lady Rossmo: Liker distanse og underlag. Misset sist, kan mye bedre. Miss Clodia: Flott sesong så langt. Fighter i fremste rekke. Max Manus: Vant da han fikk sandbane. Dog var motstanden enklere, så vi er litt usikre på hvordan det vil gå i dette nokså skarpskodde feltet. Aaron’s Way: Ser ut til å være klart best på gress. Har mye fart og skal nok ikke regnes helt bort.  Berta Isabel: Er helt klart best på sand. Føler at hun må gå sitt livs løp for å slå alle her. Caerus: Knallbra bak Tertio Bloom. Med tilsvarende innsats spør han ingen om seieren, men helt jevn er ikke Caerus.

 

7.løp: :

Celtic: Har aldri vunnet. Gjør neppe det her heller, kanskje premie. Mr Larock: Ingen ganger på trippel. Det ser hardt ut.  Soviet Moon: Klarer nok distansen, kanskje trippel. Desert Fuse: Går på det jevne. Får nok premie på det at han står distansen. Hakuna Matata: Vant årets første løp på Øvrevoll. Har ikke fått det til på lenge. Intricate Talent: Vi er usikre på om hun står distansen. Klarer hun 3150 meter, er hun litt spennende. Ille Faciet: Et spørsmålstegn på distanse. Med på bred gardering.  Explosive Hill: Sterk seier på Derbydagen. Det er ikke alltid de følger opp gangen etter, men bør med om man garderer. Wood Top: Liker sand, og vi tror han klarer distansen ok. Trippel?  Maraboux Javilex: Så ut som en helt annen hest sist enn tidligere. Lekte med konkurrenter som ikke er dårligere enn de han møter nå. Vår vinner. Lord Rossmo: Opp og ned. 3150 meter er vi litt usikre på, har aldri vunnet.

 

8.løp:

Pilgrim: Avsluttet sterkt sist på korte 900 meter. Går bra både på sand og gress når formen er på topp. Regnes.  Marked by Zorro: Har møtt for gode hester de to siste gangene. Dette passer bedre. Ok sjanse. Hot Marta: Viste form på Derbydagen. Er nok best på litt tung gressbane, men står billig til mot det beste hun har vist. Med på gardering. Archived: Har skuffet en del i år. Er for første gang på svært lenge under 80 i formtall. Kan overraske. Norwegian Reward: Strålende løp på Derbydagen. Har sin ene seier fra sandbanen, vi tror på god mulighet. Amazer: Vinner løp snart. Kanskje ikke her med overvekt, men en hest å passe fremover. Har ikke vært så lavt i formtall siden 2007. Quint Essentials: Vant mange løp på sandbanen i forfjor. Luring i et meget åpent løp. Vestano: Klart best på sandbanen. Møter gode hester, men er god selv også. Rapponghi: Har banerekorden og formen er god. Bør med som en av de aller første. Tiger for Two: God i fjor høst, har trøblet i år. Det ser litt hardt ut å gå til topps. Otama Obama: Har vist flott form i Sverige. Litt vrien å plassere.

 

9.løp:

Troonie Legend: Tre svake løp i år. Vi avventer. Soul of Gold: Virker å være langt unna formen. Kan blinkers hjelpe? Carnet Apache: Ok i Danmark på vårparten. Siden har formen pekt feil vei.  Billsson: Spurtet fint sist. 150 meter lenger er en fordel. Ok sjanse. Crostini: Ok løp i den danske provinsen. Vi velger å spandere en strek på V4. Ziwy Skate: Bra løp sist etter pause. Trippel. Definite Romance: Har gjort flere av sine beste løp på Øvrevoll. Med på bred gardering.  Zen Cat: Vant sist på sandbanen, samme rytter og distanse som nå. Avslutter fort og passerer kanskje alle? Fendi: Har hatt fin form lenge. Virker klart best på gress, derfor ligger vi litt lavt. Quick Diamond: Har møtt bedre hester, men har også vært mye slått. Vi tviler. Rambo’s Cinderella: Uheldig i starten sist, bra etterpå. Muligens litt bedre på gress, men bør regnes i dette selskapet. Nobel Penang: Det ser tøft ut, vi venter til vi har sett mer.

 

10.løp:

Promise: Ganske jevn, kan klare premie. Zafirah: Flink som toer sist. Dette kan gå veien. Big Master: Gode betingelser, vi tror på fin sjanse. Cool Match: Starter ikke. Flying Falk: To gode løp i juli. Sjanse om den formen gjentas.  Dalmeny: Har ikke fått det til i år. Har kapasitet, men vi tviler på om det blir seier her. Zafir Zaid: Skrellseier før i år. Det ser litt hardt ut å gå til topps nå. Windiana: To måneders pause. Går hun som i siste start, tror vi på seier. Merseyside Star: Er ofte ikke så mye slått. Det blir nok premie her også. Dutchess of Bogstad: Trengte løpet i årsdebuten. Vi venter fremgang, men neppe til mer enn premie. Danish Welcome: Går bra på sandbane. Regnes relativt tidlig.