Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 22. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  21.09.2011
Artikkelbilde
Clauses Mistral

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 22. september kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

  

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 22. september:  

 

1.løp:

Fire debutanter blant toåringene. Vi tror Kid Creole er det sikreste kortet. Debutantene Elis Boy og Notnowhoney trener bra, og Mumbai Millionaire ser ut som en god trippelhest.

 

2.løp:

Tumaco: Tok sin første Øvrevoll-seier på tre år i sin siste start. Når det først løsner, kan det fort komme en seier til, elsker tung bane. Må regnes. Royal Power: Formutviklingen er litt negativ. Lovende lærling med tre kilo lettelse er positivt, men vi tror det blir hardt med tanke på seier. Prince Fasliyev: Kapabel hest, som sliter med å få klaff. Kanskje trippel? Match Point: Så skummel ut lenge i Gøteborg, men det ebbet litt ut. Er formen litt på hell?  Majestic Max: Trivdes ikke helt på sandbanen sist. Bedre nå, men det har vært en krevende sesong. Kanskje er formen litt over toppen. Wattan: Har gått mange gode løp i år. Lyktes ikke i Gøteborg søndag, også her lurer vi litt på formen.  Simian: Er nok enda litt bedre på sand, men har høy klasse og bør regnes tidlig. Holly Golightly: Har ikke fulgt opp fjoråret. Går ned i distanse og formtall, men det spørs om det hjelper. Forward Planning: Kan en del. Det er litt spennende med blinkers, luring. The One and Only: Har et flott løp, både underlag og distanse bør være perfekt. Litt vondt for å vinne, men her er det nok ikke langt unna.  Zeeran: Et stykke unna form og klar overvekt. Det blir nok tøft.

 

3.løp:

Big Master: Var helt suveren sist fredag. Har ikke fått tillegg for seieren og bør ha en meget god sjanse på ny. Well Fitted: Har gått flere gode løp på distansen. Det ser litt hardere ut nå, men umulig er det ikke.  Artistic Light: Går kun gode løp på sandbanen. Slo Big Master sist de møttes, kan klare det igjen. So Trendy: Har ikke startet på nesten tre måneder. Vi tror hun trenger et løp i kroppen. Fabian: Startet karrieren med tre seire. Tok to seire på Øvrevolls sand i fjor høst, synes han bør regnes. Ferrozzo: Har et par svake løp på sand. Vi tror han trenger god gressbane for å vise sitt beste. Dubai Samurai: Pleier å gå bra på høsten. En luring med god jockey. Northern Pal: Sand og lite felt er perfekt. 2400 meter er litt langt, men han er på gang.

 

4.løp:

Billsson: Er aller best på tung gressbane. Her er imidlertid selskapet så svakt, at vi tror han spurter forbi de fleste, kanskje alle. Canadian Angel: Mye slått i årsdebuten. Det blir nok vrient også her.  Desert Fuse: Ser ut til å være et godt stykke unna formen. Vi tror likevel på premie, kanskje trippel. Equito Hill: Har ennå ikke tjent penger. Her bør det være en god mulighet for å få med seg noen kroner. Soul of Gold: Har ikke imponert til nå. Kan blinkers hjelpe? Clauses Mistral: Overlegen sist. Motstanden er ikke noe verre nå, det kan fort bli to strake. Soviet Moon: Starter ikke. Chief of Ten: Formen er et stykke unna. Premie kan det bli. Indian Drive: Viser noe, er i premiebildet. Hattan: To strake tredjeplasser er nok til at vi har god tro på trippel denne gang. Hidden Secret: Forbedret i årsdebuten i Gøteborg. Det er en stund siden, og vi tror han må ha flere løp.

 

5.løp:

Sonja: Bra nest sist på Øvrevoll. Muligens litt bedre på gress, men ikke umulig i et åpent løp. Forever Fong: Går jevnt bra. Skal ikke regnes bort. Dark Pride: Et stykke unna formen. På sitt beste kan hun være med fremme i sin start nummer 99. Azzah: Selv med høy vekt bør det være en brukbar sjanse nå. Red Hero: Klarer ofte premie, det bør det bli nå også. River Landing: Hvis han følger opp med å vinne annen hver gang, skal det bli seier nå. Men vi er ikke så sikre på om den statistikken holder. Mr Timberlake: Er sjelden langt unna. God seiersmulighet. Archer’s Up: Bra nest sist. Det kan gå bra for vår Fegentri-rytter. Party Booster: Bra rytter, går ned i distanse. Formen virker å være et stykke unna.  Zirkon: God i seiersløpet. Litt forbedret sist, en av mange som kan vinne. Gameboy: Kun en seier på 43 starter. Prøver blinkers, med på gardering. Postcard: Det virker litt kort, men kanskje kan blinkers skjerpe ham.

 

6.løp:

Cool Match: Liker underlag, distanse og spor. Hvis formen er god etter to måneders pause, kan det bli seier. Pecoiquen: Har kommet ned på et formtall som gjør ham interessant. Vi anbefaler strek om man garderer litt. Most Wanted: Tok en grei seier sist. Hvis ikke tempoet blir for høyt i tet, kan det holde inn. Imperial Skylight: Virker å være best på gress. 19 trippelplasser, men bare en seier. Chorusso: Kan få et fint løp bak tethestene. Liten luring. Theoderich: Har gått best på gress så langt. Premie?  Mississippi: Fin seier på Derbydagen. Har aldri gått løp på sandbanen, det er et usikkerhetsmoment. Lucky Lucioni: Møter overkommelig motstand. Også en spennende garderingshest. Bittersweet: God på sandbanen på våren, men hadde da et lavere formtall. Får stå som en stor outsider nå. William Hepburn: Vi har ventet på ham, men det vil seg ikke helt. Har ikke vunnet siden i forfjor, så vi er blitt litt tvilende. Eaglecott: Vant overlegent i fjorårets siste start. Litt på gang sist, kan overraske om opplegget klaffer. Severio: Formen er kanskje ikke den aller beste. Men med toppjockey skal hun med på bongen.

 

7.løp:

Illusive Spirit: Viste litt takter sist etter en dårlig periode. Premiesjanse. Mad Men: Klart best på sandbanen. 1600 meter kan være litt langt, ellers er betingelsene gode. Lista Lightning: Svak form, det ser vrient ut. Merseyside Star: Best på gresset, premiesjanse. Minnie McGinn: Vant lett sist. Har litt å gå på, men 1600 meter kan muligens være litt langt. Requested: Står distansen når formen er på plass. Men nettopp formen virker tvilsom. Facalani: Har så langt ikke imponert. Det ser hardt ut. Mohikan: Har ikke fått det helt til i år. Nå tror vi det kan bli sesongens første trippel. Zafirah: God i nest siste start. Lurer i vannskorpen. Windiana: Klart slått sist, men likevel ok etter pause. Vi tror hun er forbedret denne gang. Dantolini: Viser ikke form, vi tviler. Lord Rossmo: Overrasket sist. Ytterspor på 1600 meter kan være vrient å håndtere, tøft å gjenta seieren.

 

8.løp:

Izuizorizuain’t: Bør ha en god trippelsjanse i dette nokså svake maidenløpet. Rambler a La: Debutant, som har slitt en del. Kan nok trenge løpet.  Public Service: Brukbar nest sist. Bør få premie her. Habenaria: To gode løp nå. Trippel, kanskje den første seieren. Remember Me: Går fra 2400 meter i debuten til 1100 meter nå. Ok kval-løp, skal ikke helt glemmes. Irish Lassie: Ok debut, premiesjanse. Avanturin: Klart slått så langt. Neppe mer enn en liten premie. Oh Felia Lo: Bra i siste løp på sandbanen. God premiesjanse. Quick Step: Det ser vanskelig ut, vi venter. Gucci Lorenzo: Trenger nok flere løp. Funny’s Brother: Debuterer, vi tror han trenger løpet.