Omtaler av hestene til start torsdag 29. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  28.09.2011
Artikkelbilde
The One And Only

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 29. september kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

 

 

Starthester 29. september:  

 

1.løp: The Pirate: Kan mye, viser det ikke så ofte lengre. Premie? Pilgrim: Fin form, knapt slått sist. Med i striden. Wattan: Fire seire i år, men vi frykter at formen er litt over toppen. Quint Essentials: Står fint til på formtallet, men viser ikke noe i løpene. Skal passes, for 78 i formtall er langt under det han kan. Lazy Lord: Vinner ikke så ofte. Men en trippelplass har vi god tro på.  Archived: Går langt under besteform. Kan på sitt beste mer enn formtall 77, så det kan være en luring. Tumaco: Fikk endelig en seier igjen på Øvrevoll. Når det først løsner, blir det ofte en til kort etterpå.  Alvin: Har gått flere gode løp, men vi er litt usikre på om han er tøff nok i dette selskapet. Royal Power: Ser ut til å ha mistet formen. Vi tviler.  Holly Golightly: Har ikke fulgt opp fjoråret. Det virker vrient. The One and Only: Flott seier sist. Det er neppe noen fordel med lenger løp, men vi tror det kan gå bra igjen.

 

2.løp: Troonie Legend: Niåring, som aldri har vunnet. Bra rytter, men det spørs om det hjelper. Bager’s First: Går ofte med overvekt, ikke denne gang. Kan klare premie. Sverre Award: Møter noe enklere selskap enn han pleier. Kan være aktuell for trippel denne gang, tror vi. Dark Pride: Eneste i feltet med seier i år. Litt langt, men ikke uten sjanse i sin start nummer 100. Azzah: Mange kilo på ryggen. Er likevel en god trippelkandidat.  Reaching Nirvana: Har også høy vekt, men mot så enkel motstand må det være en brukbar sjanse. Ovation: Har aldri vært på trippel. Vi tviler litt nå også. Mirliton: Treåring, som kan ha rom for forbedring. Står han 1600 meter, klarer han premie. Manits Lo: Går på det jevne, premiesjanse.  Unique Case: Mye slått hver gang, vi tviler. Gameboy: Fin spurt til annen sist. Det er litt langt, men viser i hvert fall litt form.  Midnight Heart: Har så langt ikke tjent penger. Kan nok gjøre noe med den saken nå.

 

3.løp: Funny’s Brother: Klart slått i debuten. Vi tror han er nærmere teten nå. Sessamy: Har kun gått kval-løp. Trenger nok et par totoløp. Rambler a La: Har hatt mye problemer. Sen start i debuten, er trolig litt nærmere de beste nå. Irish Lassie: Har fått to starter, klarer nok premie. Remember Me: Mye slått i sine to totoløp. Vi tviler på om det rekker. Symbol of Gold: Tre lengder bak Without Fear i kriteriet for ett år siden. Feltets beste hest, men er hun til å stole på? Soraya: Ser ut som et godt trippelkort. Kan kanskje vinne om de antatt beste ikke slår til. Big Star: Er lite startet. Har slett ikke gjort det så dårlig mot brukbar motstand. Kanskje verst i mot Symbol of Gold?

 

4.løp: Livigno: Formen er god, og da går han bra både på gress og sand. God sjanse.  Happy Larry: Fine betingelser. Om formen er på topp, kan han vinne dette. Prince Fasliyev: Kapabel hest, som det er lenge siden det har klaffet for. Vi tviler. Ticmosic: Elsker distanse og underlag. Vi er litt usikre på formen, men han må i hvert fall regnes i trippelsammenheng.  Female Spring: Vant sist på god tid. Kommer nok med en god spurt også nå, må regnes. Caerus: Har gjort sine aller beste løp i Sverige. Skuffet litt sist, og vi er usikre på formen.

 

5.løp:

Hayley Cropper: God i seiersløpet. Det er hardt i mot, og vi tror mest på premie. Yorkshire Lad: Går gode løp uten å vinne. Regner ham som best på gresset, så vi tror kun på premie. Marked by Zorro: Har møtt de beste flere ganger. Kan kjempe om trippel. Mink’s Aisha: Distanse og underlag tror vi passer. Tar av blinkersen nå, liten luring. Rapponghi: Er i storform. Kjemper langt fremme på ny. Vestano: Er glad i sandbanen. Vi er mer usikre på formen og setter ham litt på vent. Bello Secondo: Formen ser ikke ut til å være helt på topp. Best på gress, kan det se ut som. El Raton: Kapabel, men det er et par år siden han viste noe av klasse. Mest sannsynlig trenger han noen løp.  Rock’n Roll: Har startet en gang og vant da lett, men det er tre og et halvt år siden. Kvalifiseringsløpet sist sa ikke så mye, men det er hardt i mot nå. Norwegian Reward: Klart slått sist, men var litt uheldig. God lærling med lettelse, vi anbefaler en strek.

 

6.løp: Aventurin: Bra løp sist. Dette feltet er tøffere, så vi tviler på noe mer enn en liten premie. Illusive Spirit: Ok på distanse nest sist. Premie? Berta Isabel: Mistet seieren sist da jockeyen ikke red til mål. Nå tror vi på tet hele veien.  Imperial Skylight: Bra hest, vinner sjelden. Det er nok litt kort, kanskje premie. Royal Hill: Virker å være på gang. Seirene dugger ikke så tett, men trippelspillerne må streke. Pannacotta: Er rask, trolig fremme lenge. Hardere i mot enn i seiersløpet, trippel? King Minos: Kun en start i år. Vi tror han må ha noen flere løp i kroppen.  Habenaria: Fortjent seier sist. Verre motstand nå, mulig trippel. Promise: Vrien å vurdere. Vant et løp i januar, distansen ser ut til å passe. Liten luring.  Home Straight: Ser ut til å være avhengig å få være med helt fremme. Klarer han det, kjemper han i toppen. Ironic Irannik: Treåring med liten rutine. Må herde seg før vi tror han er i toppen her. Mad Men: En luring. I våre øyne klart best på sprint. Med på gardering.

 

7.løp: Mohikan: Sterk spurt sist. Klarer distansen, men vinner sjelden. Trippel igjen?  Zen Cat: Liker sandbanen, har gjerne en bra spurt. Regnes. Zafirah: Kun ett godt løp i år. Er ujevn og farlig å regne helt bort. Dutchess of Bogstad: Må være forbedret for å hevde seg her. Send an Invitation: Gode løp tidlig på året. Med om man garderer godt. Wood Top: Vant lunsjløp i juli. Siden har formpilen pekt feil vei. Vi tviler. So Trendy: Kan en del, men ser ikke ut til å være i sin beste form. Premie? Onkel Blaa: Gjør sin start nummer 100. For oss kun med om man garderer bredt, men det er lov å håpe. Sunceleb: Går på det jevne, aktuell for premie. Danish Welcome: Voldsom spurt sist til annen. Spennende gardering. Explosive Hill: Fin seier på Derbydagen etter lang pause. Bør regnes. Gatling Gun: Har ikke imponert. Men han er lite startet, og vi føler oss utrygge uten strek for nummer 12.