Omtaler av hestene til start på Øvrevoll torsdag 8. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  07.09.2011
Artikkelbilde
Vamp

Her er omtaler av hestene som starter på Øvrevoll torsdag 8. september kl 18.00, vi håper dette vil hjelpe deg til å finne riktig vinnere.

 

Her kan du laste ned programmet gratis.

Starthester 8. September:  

 

1.løp:

Szuma: Går gode løp stort sett hver gang. Med i toppen her. Talisker: Bra flatløper, trenger trolig et par hekkeløp før han kan slå disse. Calvados: Er jevn og flink. Ser ut som et godt trippelobjekt. Naja: Spurtet flott til annen sist. Ikke helt borte. Milliondollarbaby: Har fin form. Over hekk har hun ikke riktig matchet de aller beste. King Among Queens: Ser ut til å mangle den nødvendige klassen. Monfalcone: Stadig bedre. Toer på Derbydagen, er nok med i striden nå. Emperor: Jevnt brukbar. Premie er fullt mulig. Zimon: Vant for fire uker siden. Ser ikke ut til å like alt for tung bane, og det er en fare for at det blir bløtt. Professor Higgins: Vant i siste start i England. Vrien å vurdere første gang på Øvrevoll.

 

2.løp:

Sharp Intentions: To fine seire på Täby. Kan utfordre våre sterkeste kort.  Funinthesand: Sen fra start, rask til slutt i debuten. Vår favoritt. Grey’s Electra: Har begynt karrieren fint. Aktuell for premie, kan klare trippel. Releasethecracken: Bra dansk kandidat. Trippelsjanse. Bomar: Toer i debuten, lett seier i Gøteborg. I toppen nå, tror vi. Johaug: Ok innledning på karrieren. Må være klart bedre for å hevde seg nå. Glad Bear: Sterk start. Kanskje den verste i mot Neuroths duo.

 

3.løp:

Aquila Flyer: Bra come back. Har deretter ikke fulgt opp, vi tviler. Favoritten: Beste norske i Derby. Må være enda bedre for å hevde seg her. Wattan: Utrolig ærlig og flink hest. Med i toppen også nå. Northern Pal: Er klart på gang. Kommer til å plukke flere hester siste 200 meter. Gardering. Red Eishin: Vi tror hun har god sjanse til å bli beste treåring. Men vi er ikke sikre på hvor lang det rekker. Ferrozzo: God i Fearnleyløpet. Det kan tyde på at søkktung bane er et minus.  Ariann: Bra i seiersløpet. I dette selskapet tror vi premie er bra. Blinkers av denne gangen. Yorkshire Lad: Har ok form. Kombinasjonen av tung bane og 1600 meter er nok et minus. Heather Honey: Skal ikke ha muligheter i dette selskapet.

 

4.løp:

Prince Fasliyev: Vinner ikke så ofte lengre. Fra dette sporet tror vi det blir vrient med mer enn premie. Pilgrim: Er ute for å få fart i kroppen for senere storløp. Neppe rask nok mot de aller hvasseste. Goddess of Light: Debuterer i Skandinavia. Får stå som en outsider til vi har sett mer. Beat Baby: Starter ikke. Emphasis: Brukbar sprinter, finner ofte noen som er for raske. Alight: Veldig rask søker seg nok ut til gjerdet. Kjemper i toppen. Karakorun: Treåring, blant de beste i fjor. Har ikke fulgt helt opp, men kan en del. Hornpipe: Har gått mange gode løp på Øvrevoll. 900 meter er trolig litt for kort mot disse racerne. Cavorting: Fint spor og bedre løp vektmessig mot favorittene. Luring. Light the Fire: Har trukket det beste sporet. Kommer til å lede lenge, kanskje til mål. 

 

5.løp:

Zafirah: Brukbar i årsdebut på Derbydagen. Med om man garderer. Vamp: Uheldig i Gøteborg, god gangen før på Øvrevoll, best på tung bane. I striden. Surfer: Har vært i form lenge. Holder formen også ut i september? Bittersweet: Imponerende sesong med fem seire. Mulig tar vi feil, men formtoppen kan være på hell. Court Circle: Har gått gode løp i år. Har vunnet med Kjær, som rir igjen. De Lambert: Starter ikke. Artie Bucco: Holder fint følge, men mangler ofte litt på slutten. Premie? Cavallina: Treåring, som er litt på gang. Liten vekt kan være en klar fordel om banen blir veldig tung. Artistic Light: Har vært klart best på sandbanen, vi venter til det blir sand igjen. Nataniel: God i seiersløpet. Har en flott speed, regnes tidlig. Topper: Dyktig på Derbydagen. Liker tung bane, og det blir det trolig. Distant Star: Vant Oaks som treåring. Har ikke fulgt opp, må være mye forbedret for å hevde seg.

 

6.løp:

Most Wanted: Distanse, spor og underlag passer bra. Kan lede lenge, kanskje hele veien. Walnut Lodge: Er muligens litt bedre på gress. Fin form, må nok regnes. Dutchess of Bogstad: Har ikke imponert. Det blir tøft i årsdebuten, tror vi. Phili Boy: Ser ikke ut til å være i sin aller beste form. 1600 meter er nok også litt langt. Premie? Fendi: Flott form. Kan hun følge opp på gresset, vi er usikre på det. Quick Brazileira: Mye slått hver gang, det ser vrient ut. Pannacotta: Vant sitt første løp sist. Fikser hun 1600 meter, kan det bli to på stripe.  Billsson: Liker seg best på tung gressbane. Premie er aktuelt. William Hepburn: Så ikke ut til å trives på den tunge gressbanen på Derbydagen. Sand er normalt en fordel, skal passes litt. Zavann Zaid: Har ofte en god spurt på lager. Ikke umulig i dette selskapet. Hudson River: Treåring, som ennå ikke har tjent penger. Kanskje kan det bli noen kroner nå.  Ziwy Skate: Vant på 17. mai, har siden hatt problemer. Må vise noe mer før vi går til lukene.

 

7.løp:

Be My Thiger: Starter ikke. Swedish Time: Korte løp på sandbanen passer bra. Kjemper i teten, tror vi. Tortuga: Har ikke imponert til nå. Det ser tøft ut. Marimba: Er også veldig mye slått. Neppe. Findus Zaid: Har ennå ikke tjent penger. Vi tviler. Pecoiquen: Har et ganske greit løp her. Trippel. Archer’s Up: Litt fremgang. Kan klare en liten premie selv om han er hardt ute. Bager’s First: 21 starter uten trippel. Vi tviler. Hallingdal Blue: Sliter med å finne formen. I premiebildet. Mercury Rising: Står brukbart til i løpet. Aktuell for trippel. Minne McGinn: Viste litt fremgang sist. Regnes i dette nokså enkle laget. River Landing: Er ujevn, men på sitt beste kan han vinne selv om han ikke står best til på vekten.

 

8.løp:

Maraboux Javilex: Har slett ikke imponert. Men selskapet er beskjedent, så det kan være mulig med trippel. Remember Me: Debuterer i totoløp. Trenger nok et par løp i kroppen. Soviet Moon: Viser litt fremgang. På premiejakt. Gatling Gun: Har vært ute i mye hardere selskap, dog uten å imponere. Her må det være en ok sjanse. Lord Rossmo: To gode løp i juli, har ikke fulgt opp. Bør hevde seg nå. Celtic: Fjerde forrige lørdag på Täby. En av få som viser litt form, det tror vi i hvert fall gir premie. Gucci Lorenzo: Trenger trolig flere løp. Wellmind: Skuffende sesong så langt. Bør vinne her for å få godkjent. Facalani: Prøver ny distanse. Vi er usikre på hvordan det vil slå ut, men i dette laget burde det være en mulighet.