Programtips til løpene på Øvrevoll fredag 16. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  13.09.2011
Artikkelbilde
Favoritten

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane fredag 16. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V65 tips her 

Last ned programmet gratis her.

 

Programmets V4 tips til løpene i kveld

1.LØP – 2-ÅRS MAIDENLØP 1100 DT

Hope on Earth gikk bra på Täby søndag til fjerde i skarpt lag. Blir favoritt på den prestasjonen. Kanzee Gold var heller ikke dårlig i det samme løpet, er nok en klar trippelhest. Debutantene Proud Cash Flow og Easy Come Easy Go er løfterike og aktuelle for gode premier.

 

Tips:

3 Hope on Earth – 5 Kanzee Gold – 7 Easy Come Easy Go

Outs: 6 Proud Cash Flow

 

2.LØP – NORSK RIKSTOTOS OPPDRETTSLØP – 1170 GRESS

I dette løpet tror vi på Cassano. God i seiersløpet og sterk toer på Derbydagen. Klar favoritt. Cincinnatus har åpnet karrieren bra, en god trippelkandidat her. Sienna og Amazing Love er aktuelle for trippel. Det kan også Fru Johnsen være, som gikk et godt løp i debuten.

 

Tips:

3 Cassano – 11 Cincinnatus – 2 Amazing Love

Outs: 8 Sienna

 

3.LØP  – V65-1 – NORSK RIKSTOTO GRAND PRIX – 1600 GRESS

Red Eishin og Royal Games har de høyeste formtallene, men vi prøver oss med Favoritten. Han var kun hals bak en så god hest som Wattan sist og har den ferskeste formen. I en meget åpen V65-runde blir Favoritten en av våre tre bankere. De to nevnte utfordrerne er aktuelle på sitt beste, og Ariann var god da hun vant i juni. Cavallina står hardt til på formtallet, men har form nok til å hevde seg langt fremme.

 

Tips:

3 Favoritten – 6 Red Eishin – 8 Ariann

Outs: 5 Royal Games

 

4.LØP – V65-2 – ASH WARRIOR LØP – 2160 GRESS

Et løp for hestene som befinner seg rett under eliten. Fair Flair holdt strålende i Erik O Steens Minneløp på Derbydagen. Tredje da etter topphoppene La Zona og Grafitti. Kanskje leder hun hver meter denne gang. Vamp er i flott form, fikk formtall 80 sist torsdag, men de tre kiloene slipper hanher og det er det en bra sjanse. Hot Wing møtte alt for gode hester sist, vant sist han var ute på denne distansen. Half Pint Bill har tre kilo lettelse med en lovende lærling på ryggen, god sjanse nå. Vi skulle gjerne ha hatt med flere, men lommeboka sa stopp.

 

Tips:

3 Fair Flair – 5 Vamp – 2 Half Pint Bill

Outs: 10 Hot Wing

 

5.LØP – V65-3 – AFRICAN JAZZ LØP – 1100 DT

Et meget åpent sprintløp. Tahayab pleier å like høsten og har gått gode på sandbanen før. Et litt friskt vinnertips. Habenaria og Hallingdal Blue gikk godt i sine siste starter, og Phili Boy viste at formen er på vei tilbake. River Landing kan det være dumt å glemme, for han dukker opp innimellom. Decibel gikk en god årsdebut, i det hele tatt mange muligheter.

 

Tips:

12 Tahayab – 2 Hallingdal Blue – 6 Habenaria

Outs: 9 Phili Boy

 

 

6.LØP – V65-4 – V4-1 – ANGUS DUNDEE LØP – 1100 DT

Kanskje det aller vanskeligste løpet denne kvelden. Noen hester er i form, men liker gresset best. Andre har ikke vist så mye på en stund, men foretrekker sandbanen, som de får nå. Caerus var fantastisk bak Tertio Bloom på Jägersro, ser ut til å like sprint best. Home Straight er farlig fra tet, men vi er ikke sikre på om han får det her. Majestic Max og Miss Clodia har vært veldig jevne når de har møttes, jevnt også nå?

Her får vi trolig halve feltet med på målfotoet.

 

Tips:

11 Caerus – 5 Home Straight – 7 Miss Clodia

Outs: 4 Majestic Max

 

7.LØP – V65-5 – V4-2 – DD-1 – AVEDON LØP – 3150 DT

Sist fikk vi se en ny og forbedret utgave av Maraboux Javilex. Selv om motstanden ikke var knallhard, imponerte han stort. Den lange distansen så ikke ut til å være noe problem. Explosive Hill var god i Norges-debuten, men sand og mye lenger løp vet vi ikke hvordan vil slå ut. Får stå som outsider. Wood Top klarer nok distansen og er bra på sand, kan fort være verst i mot vår banker.

 

Tips:

10 Maraboux Javilex – 9 Wood Top – 4 Desert Fuse

Outs: 8 Explosive Hill

 

8.LØP – V65-6 – V4-3 – DD-2 – ANZIO LØP – 1600 DT

Etter å ha ligget lavt med tips på treåringer mot eldre før i sesongen, snur vi på det nå. Her tror vi på Norwegian Reward, som var utrolig bra på Derbydagen. Holdt på å slå meget gode Elusive Time. Har startet en gang på sandbanen i år, da ble det lett seier. Mange av konkurrentene jubler for å få sand under høvene. Rapponghi, Archived, Vestano, Amazer og Quint Essentials er best på sandbanen. Pilgrim gikk bra på uvante 900 meter sist, skal heller ikke glemmes. Men for oss blir det Norwegian Reward.

 

Tips:

5 Norwegian Reward – 9 Rapponghi – 8 Vestano

Outs: 1 Pilgrim

 

9.LØP – V4-4 – ABERLOUR LØP – 1750 DT

I finalen i V4 er det etter vår oppfatning en kvintett som skiller seg litt ut. Zen Cat vant sist han gikk på sandbanen med Kevin Parkin. Ligger litt bak og tar de andre på slutten er en mulig utvikling. Rambo’s Cinderella var uheldig i startboksen sist, god sjanse nå. Billsson avsluttet bra sist, 150 meter lenger er bare bra. Ziwy Skate gikk ok sist etter en pause. Crostini blir vår siste gardering etter gode løp i den danske provinsen.

 

Tips:

8 Zen Cat – 11 Rambo’s Cinderella – 6 Ziwy Skate

Outs: 4 Billsson

 

 

10.LØP – ØVREVOLL HESTEIERFORENING KLOKKELØP – 1750 DT

Senkveld på tv kolliderer nesten med sen kveld på Øvrevoll når siste løp skal gå kl 21.50. Vi gir Kevin Parkin en sjanse til å avslutte kvelden med en dobbel. Windiana var god i siste start, selv om det er en stund siden. Får nok kamp av Big Master, som liker sandbanen på høsten. Zafirah og Merseyside Star har bra form, og på sitt beste er nok også Flying Falk skummel.

 

Tips:

8 Windiana – 3 Big Master – 9 Merseyside Star

Outs: 2 Zafirah

 

 

 

 

V65-forslag 352 rekker:

 

1.avd: 3 Favoritten

2.avd: 3-5-10-2

3.avd: 12-2-9-6-11-10-4-3

4.avd: Alle 11

5.avd: 10 Maraboux Javilex

6.avd: 5 Norwegian Reward

 

V4-forslag 220 rekker (440 kroner):

 

1.avd: Alle 11

2.avd: 10 Maraboux Javilex

3.avd: 5-9-1-8

4.avd: 8-11-4-6-5