Programtips til løpene på Øvrevoll søndag 25. september kl 12.30

Skrevet av Birger Christensen,  20.09.2011
Artikkelbilde
Grey's Electra

Velkommen til løp på Øvrevoll søndag 25. september kl 12.30 – første løp kl 12.45.

 

KJØP PROGRAMMETS V4 TIPS HER, innlevering kl 12.45

 

KJØP PROGRAMMETS V5A TIPS HER, innlevering kl 14.10

 

LAST NED PROGRAMMET GRATIS HER

1.LØP –  V4-1 - TATTERSALLS NORSK KRITERIUM – 1370 GRESS

Grey’s Electra imponerte voldsomt da hun slo Funinthesand i sin siste start. Vi har god tro på at det kan bli seier i kriteriet. Funinthesand har tullet i starten i begge sine løp til nå. Lærer nok etter hvert, og da er han seiersfarlig. Vainqueur imponerte på Derbydagen med en flott speed. Vi tror på norsk seier og gir Fool Too Cool den siste plassen på linjen i kamp med håpene fra våre naboland.

 

Tips:

5 Grey’s Electra – 2 Funinthesand – 4 Fool Too Cool

Outs: 10 Vainqueur

 

2.LØP –  V4-2 – DD-1 - BREEDERS PRIZE SPRINT – 1370 GRESS

Edge of Eternity kan være litt opp og ned. Vi tror distansen er et pluss for henne og synes hun bør lede helt til målstreken. V4-banker. Viktoria Dream vant Mowerina, som er danskenes svar på 1000 Guineas. Ellers er det mye fart i Mojito og Chirocco.

 

Tips:

9 Edge of Eternity – 2 Viktoria Dream – 8 Chirocco

Outs: 7 Mojito

 

3.LØP  – V4-3 – DD-2 – BREEDERS PRIZE CLASSIC – 1980 GRESS

Denne utgaven av Breeders holder høyere klasse enn sprintløpet. Miss Valuev var helt suveren etter over fire måneders løpspause sist, har utvilsomt høy klasse. Golden Memory har vært fenomenal på Täby, hevder seg nok i toppen også på hjemmebane. Mega Blast er løfterik, må regnes tidlig. Den danske Derbyvinneren Tigress Eleven vant Derby i sin tredje start, kan ikke overses her.

 

Tips:

12 Miss Valuev – 6 Golden Memory – 7 Tigress Eleven

Outs: 11 Mega Blast

 

4.LØP  V4-4 – RADISSON BLU PARK HOTEL CUP – 900 GRESS

John Keats vant dette løpet i fjor foran Aylar og Mac Dalia. Alle tre starter også i år, og vi gir dem plass på linjen igjen. Det får også Pannacotta, som viste stor fart i seiersløpet. Men dette er nok løpsdagens mest åpne løp, så garderinger kan lønne seg.

 

Tips:

10 John Keats – 11 Aylar – 5 Mac Dalia

Outs: 6 Pannacotta

 

5.LØP –  V5-1 – SUBARU ELITELØP – 2400 GRESS

Ingen av disse hestene har vunnet to ganger på rad i år, og kun Magic Cloud lyktes med det i fjor. Til tross for at dette er meget gode hester, veksler de på å vinne. Fem av de syv hestene møttes fredag, med Magic Cloud som vinner. Denne gang gir vi et lite pre til Court Circle, som muligens får en litt lettere bane, som er ønskelig. Men dette er jevnt, og med flere løp senere hvor det går an å være tynne, dekker vi fullt ut i V5-1.

 

Tips:

5 Court Circle - 7 Magic Cloud – 2 Vamp

Outs: 3 Alnitak

 

6.LØP –  V5-2 – AUKSJONSLØP – 1370 GRESS

Det ser ganske jevnt ut i auksjonsløpet. Second Floor var uheldig i utgangen av svingen sist, gikk ellers et sterkt løp. Red Oak har to fine løp i tøft selskap bak seg, nå kan det bli seier. Flere av hestene som var ute sist fredag gikk bra, og med liten rutine kan det være rom for store forbedringer.

 

Tips:

14 Second Floor – 6 Red Oak – 12 Brat Camp

Outs: 10 Fru Johnsen

 

7.LØP –  V5-3 – SEMB HOVEDGÅRD HOPPELØP (L) – 1800 GRESS

Entangle, Tatoosh og La Zona er tre fantastiske hopper. På Øvrevolls gress mener vi at vinneren av Marit Sveaas’ Minneløp, Entangle, er den beste. Vår banker, men vi forstår at det går an å spekulere. Mariyca kan klare den siste trippelplassen om noen i den nevnte trio skulle være litt svakere enn normalt.

 

Tips:

5 Entangle – 6 Tatoosh – 7 Mariyca

Outs: 2 La Zona

 

8.LØP –  V5-4 – ØVREVOLL CHAMPION HURDLE – 3730 GRESS

Omoto Sando måtte virkelig fighte for seieren på Täby sist. På Øvrevoll har han vunnet sine to hekkeløp greit i år, og det ser duket ut for seier igjen. Monfalcone pleier å være i nærheten, men har så langt ikke vært like speedig på oppløpet. Det store spørsmålstegnet er Kostar. Kommer fra Frankrike, og Morten Buskop og Hanne Bechmann håper at Kostar skal vinne, slik Percissionist gjorde for dem i fjor.

 

Tips:

7 Omoto Sando – 5 Monfalcone – 2 Superman

Outs: 1 Kostar

 

9.LØP -   V5-5 - HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE V – 3200 GRESS

Szuma var god sist og kan være en banker for de friske. Amazer vant dette løpet i fjor, er på gang og regnes i mot. Det gjør også Novaroc, som spurtet fort til tredje på Øvrevoll i juni. Daychan er en god flatløper, som blir skummel om sprangene stemmer. Et obs også på Flashline, som var helt overlegen i Skandinavias lengste flatløp.

 

Tips:

9 Szuma – 7 Amazer – 3 Novaroc

Outs: 2 Daychan

 

 

 

V4-forslag 192 rekker (384 kroner)

 

1.avd: 5-2-10-4

2.avd: 9 Edge of Eternity

3.avd: 12-6-11-7

4.avd: Alle

 

V5-forslag 441 rekker:

 

1.avd: Alle

2.avd: 14-6-12-10-13-3-8

3.avd: 5 Entangle

4.avd: 7 Omoto Sando

5.avd: Alle