Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 22. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  18.09.2011
Artikkelbilde
Minnie McGinn

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 22. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – RACING POST YEARLING BONUS LØP – 1370 GRESS

Kid Creole har gått to gode løp så langt. Avsluttet fint sist i Danmark. Mumbai Millionaire har også innledet karrieren godkjent, er med i trippelstriden her. Av debutantene har vi mest tro på Notnowhoney og Elis Boy.

 

Tips:

2 Kid Creole – 7 Mumbai Millionaire – 1 Elis Boy

Outs: 6 Notnowhoney

 

2.LØP – BOOBE’S DAUGHTER LØP – 1370 GRESS

Tumaco tok en fortjent seier I siste start. Vi tror det er en god mulighet for at det kan bli to strake. Simian er nok enda bedre på sandbanen, men går så vidt godt på gress at det bør bli en fremskutt plassering. The One and Only liker underlag og distanse, regnes tidlig. Forward Planning prøver blinkers, god premie. Match Point og Wattan skuffet litt søndag i Gøteborg, men skal vel ikke regnes helt bort.

 

Tips:

1 Tumaco – 7 Simian – 9 Forward Planning

Outs: 10 The One and Only

 

3.LØP  – V5A-1 – BALLET GROUND LØP – 2400 DT

Big Master var helt suveren sist fredag. God vinnersjanse på ny. Vi garderer på V5 med Fabian. Vant sine tre første starter, har ikke vært dårlig etterpå heller. Ble blant annet sjette i svensk Derby. Flere av de øvrige liker seg godt på sandbanen, så det kan være smart å ta med flere.

 

Tips:

1 Big Master – 5 Fabian – 3 Artistic Light

Outs: 7 Dubai Samurai

 

4.LØP – V5A-2 – BIG TIME LØP – 2400 DT

Clauses Mistral var helt suveren sist. Fikk fem kilo for seieren, men det tror vi kan gå bra også nå. I dette nokså svake feltet nøyer vi oss med Billsson som gardering. Klarer distansen og har ofte en bra spurt. Hattan har to strake tredjeplasser, kanskje kommer den tredje på stripe? Equito Hill har hittil ikke tjent penger, nå tror vi på premie.

 

Tips:

6 Clauses Mistral – 1 Billsson – 4 Equito Hill

Outs: 10 Hattan

 

5.LØP – V5A-3 – ØVREVOLL HETSTEIERFORENING KLOKKELØP – 1100 DT

Dette klokkeløpet for amatørene er utrolig vrient å finne ut av. De beste hestene bærer godt over 70 kilo, og selv på en sprint er det en solid vekt. Vi prøver med et forsiktig vinnertips på Mr Timberlake, som har bedre form enn de fleste andre i feltet. Det er imidlertid uoversiktlig, og vi synes helgardering er på sin plass.

 

Tips:

7 Mr Timberlake – 10 Zirkon – 5 Red Hero

Outs: 4 Azzah

 

 

6.LØP – V5A-4 – DD1 – BE HONEST LØP AVD 1 – 1600 DT

Most Wanted og Cool Match har passende oppgaver. Distanse og spor passer bra. Bittersweet blir denne gang outsider. Har ikke vunnet på en stund, men dette kan gå bra. 1600 meter er nok den beste distansen. Treårige Mississippi var flink på Derbydagen, har ikke gått løp på sandbanen.

 

Tips:

3 Most Wanted – 1 Cool Match – 7 Mississippi

Outs: 9 Bittersweet

 

7.LØP – V5A-5 – DD-2 - BE HONEST LØP AVD 2 – 1600 DT

Det virket som om Minnie McGinn hadde mye å gå på i seiersløpet. Klarer hun 1600 meter, tror vi på ny seier. Mad Men ser ut til å være best på sandbanen, men heller ikke her er vi sikre på distansen. Lord Rossmo overrasket på fredag med livets første seier, får plass på linjen og V5-bongen. Windiana var ok etter pause, er enda nærmere de beste nå.

 

Tips:

5 Minnie McGinn – 2 Mad Men – 10 Windiana

Outs: 12 Lord Rossmo

 

8.LØP – MAIDENLØP – 1100 DT

Et svakt maidenløp avslutter kvelden. Går Habenaria som hun gjorde på fredag, tror vi på seier. Izuizorizuain’t og Public Service har vist litt, i trippelbildet. Rambler A La har vært strøket flere ganger. Starter han, trenger han ikke vise så mye for å hevde seg.

 

Tips:

4 Habenaria – 1 Izuizorizuain’t  - 3 Public Service

Outs: 2 Rambler a La

 

 

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 1-5

2.avd: 6-1

3.avd: Alle

4.avd: 3-1-9

5.avd: 5-2-12-10