Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 29. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  25.09.2011
Artikkelbilde
Dark Pride

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 29. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

 

1.LØP –  CAJUN FLYER LØP – 1600 GRESS

The One And Only imponerte stort sist torsdag. 230 meter ekstra er nok ingen fordel, men det var mye å gå på i seiersløpet. Pilgrim og Tumaco har begge vist fin form, og denne distansen skal passe bra. Det er en rekke hester som har fin klasse, men formen virker fraværende. Vi gir i stedet den siste plassen på linjen til Lazy Lord, som gikk et godt løp på Derbydagen.

 

Tips:

11 The One And Only – 2 Pilgrim – 5 Lazy Lord

Outs: 7 Tumaco

 

2.LØP –  ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 1600 DT

Et meget åpent amatørløp uten den store klassen. På 76 starter i år er det kun jubilanten Dark Pride som har vunnet. Gameboy avsluttet fort sist til annen, det er nok til å få tipset her. Mirliton har så langt ikke tjent penger, men løpet i Gøteborg bør være nok til en bra premie nå. De beste hestene bærer 70 kilo og mer, og det pleier å merkes på slutten av løpet.

 

Tips:

11 Gameboy – 8 Mirliton – 4 Dark Pride

Outs: 3 Sverre Award

 

 

3.LØP  – V5A-1 - MAIDENLØP – 1600 DT

V5 starter med et maidenløp, hvor fem av hestene ikke har tjent en krone. Symbol of Gold star inne til å vinne løpet, men vi synes det er tøft å gi all tillit til en hest som i år har femteplass som beste resultat. Går hun som i kriteriet i fjor, vinner hun dog lett. Big Star er lite startet, kan fort være forbedret. Funny’s Brother og Rambler a La debuterte torsdag uten å imponere, men kanskje er 1600 meter en mer passende distanse?

 

Tips:

6 Symbol of Gold – 8 Big Star – 7 Soraya

Outs: 1 Funny’s Brother

 

4.LØP –  V5A-2 - CLASS DISTINCTION LØP – 1100 DT

Livigno ble svensk mester og slo en så god hest som Tertio Bloom. Det blir han favoritt på nå. Female Spring spurter alltid bra, kan vinne på ny. Happy Larry har mye fart og får plass på V5. De tre øvrige er gode, men formen har ikke vært på topp på en god stund.

 

Tips:

1 Livigno – 5 Female Spring – 4 Ticmosic

Outs: 2 Happy Larry

 

 

5.LØP –  V5A-3 - CAL LØP – 1600 DT

Rapponghi er i storform, tredje strake er aktuelt. Vi garderer kun med Norwegian Reward. Fikk en litt trøblete reise sist, og tre kilo lettelse på en dyktig lærling er interessant. Vestano skuffet sist, har han mistet formen? Mink’s Aisha dropper blinkersen, en liten luring.

 

Tips:

5 Rapponghi – 10 Norwegian Reward – 6 Vestano

Outs: 4 Mink’s Aisha

 

 

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – COUNTRY PLAYER LØP – 1100 DT

Her tror vi på Berta Isabel. Kunne ha truet banerekorden sist om hun var blitt ridd til mål. Mad Men er nok en sprinter, her er distanse og underlag det rette. Pannacotta er rask, men dette er tøffere motstand enn hun er vant til. Royal Hill er trolig på trippelen i sin start nummer 99. Home Straight er skummel om han får tet, men akkurat det er vi ikke så sikre på denne gang.

 

Tips:

3 Berta Isabel – 12 Mad Men – 5 Royal Hill

Outs: 6 Pannacotta

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – CASTILIAN LØP – 2400 DT

Mohikan har kun en seier i karrieren. Nå tror vi det er en sjanse for at seierstallet blir doblet. Gatling Gun møter enklere selskap enn han pleier, bør være med i striden nå. Zen Cat spurter alltid bra, er på trippelen. Explosive Hill var god på Derbydagen, og Danish Welcome spurtet enormt sist. Mange luringer, og vi garderer bredt.

 

Tips:

1 Mohikan – 12 Gatling Gun – 11 Explosive Hill

Outs: 2 Zen Cat

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: Alle

2.avd: 1-5-2

3.avd: 5-10

4.avd: 3 Berta Isabel

5.avd: Alle