Programtips til løpene på Øvrevoll torsdag den 8. september kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  01.08.2011
Artikkelbilde
Nataniel

Velkommen til løp på Øvrevoll Galoppbane torsdag 8. september kl 18.00, her er programmets tips for løpene.

Kjøp programmets V5 tips her 

Last ned programmet gratis her.

1.LØP – HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE IV – 3450 GRESS

Szuma og Monfalcone har gått flere gode hekkeløp I år. Vi setter Szuma først på grunn av større rutine hos rytteren. Calvados gikk et sterkt løp til tredje på Derbydagen, trippelsjanse også nå. Professor Higgins kommer med brukbare løp i England, opplagt outsider. For øvrig er det flere lovende hester i løpet, som kan blande seg i striden.

 

Tips:

1 Szuma – 7 Monfalcone – 3 Calvados

Outs: 10 Professor Higgins

 

2.LØP – THE HEATHERWOLD CUP1370 GRESS

Wido Neuroth har vært sjef i The Heatherwold Cup. Siden år 2000 har han vunnet løpet åtte ganger, og i alt har han 13 gevinster i løpet. ! Vi tror hans duo Funinthesand og Bomar vil hevde seg, men selskapet er tøft. Glad Bear og Sharp Intentions gikk bra i toårsløpet på den svenske Derbydagen, får plass på linjen. Feltet teller kun syv hester, men det er gledelig høy kvalitet på feltet.

 

Tips:

2 Funinthesand – 5 Bomar – 1 Sharp Intentions

Outs: 7 Glad Bear

 

3.LØP  – V5A-1 – NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP – 1600 GRESS

Sist de beste norskoppdrettede møttes, var Ferrozzo og Wattan sterke på plassene  bak Theatrical Award. På Derbydagen var nok banen litt tung for de to, nå håper vi på litt lettere forhold. Northern Pal er på gang. Han er litt bedre på sand enn gress, men vi tar ham med siden formen kommer mer og mer. Treåringene er ute for å bevise at de kan ta opp kampen mot de eldre.

 

Tips:

3 Wattan – 6 Ferrozzo – 5 Red Eishin

Outs: 4 Northern Pal

 

4.LØP – V5A-2 – ZALO LØP – 900 GRESS

Light the Fire gikk flott på en upassende bane på Derbydagen. Med ytterspor tror vi han kan få revansj på Alight. Cavorting står fint til, og Beat Baby var ikke mye bak Alight i siste start. Prince Fasliyev gikk bra på Derbydagen, kan være en liten luring.

 

Tips:

10 Light the Fire – 6 Alight – 9 Cavorting

Outs: 4 Beat Baby

 

5.LØP – V5A-3 – V65-1 – ZERENAD LØP – 2160 GRESS

Meget vrient. Duoen Nataniel og Vamp var begge uheldige i siste start i Gøteborg. Tilbake på Øvrevoll har de vist form med seg i bagasjen. De Lambert er lite startet. Debuterer på Øvrevoll, men var god i siste start. Topper gikk fint på Derbydagen, har ingen problemer med økt distanse. Bittersweet har fem seire i år, er nok i grenseland av sin kapasitet nå.

 

Tips:

10 Nataniel – 2 Vamp – 11 Topper

Outs: 6 De Lambert

 

6.LØP – V5A-4 – V65-2 – ZILAS LØP – 1600 DT

Most Wanted har tatt sine seire på 1600 og 1750 meter på sandbanen. Kan få løpet han trives best med i front. Er god til å forsvare seg fra tet. Zavann Zaid har noen ganger en solid spurt å by på, regnes i dette selskapet. Pannacotta viste en fart hun aldri har gjort før da hun vant forrige torsdag. Vi er usikre på om distanseøkningen er positiv, men hun regnes på mistanke.

 

Tips:

1 Most Wanted – 10 Zavann Zaid – 9 William Hepburn

Outs: 7 Pannacotta

 

7.LØP – V5A-5 – ZAWADI LØP – 1100 DT  

Swedish Time har gjort sine to beste løp i livet når det har vært sprint på sandbanen. Meget god i seiersløpet, selv om det er lenge siden. Pecoiquen slo vår favoritt sist de møttes, verre ute på vekten nå. River Landing er ikke best inne vektmessig, men har bedre form enn de fleste. Minnie McGinn er lite startet, det er rom for fremgang.

 

Tips:

2 Swedish Time – 6 Pecoiquen – 11 Minnie McGinn

Outs: 12 River Landing

 

8.LØP – MAIDENLØP – 2400 DT

Ikke den helt store klassen over dette maidenløpet. Gatling Gun har møtt bedre hester, får et knepent tips. Lord Rossmo yppet seg i et par løp, har ikke helt fulgt opp. Neuroths duo Wellmind og Maraboux Javilex har ikke slått til. Her er motstanden laber, så vi gir begge en sjanse.

 

Tips:

4 Gatling Gun – 5 Lord Rossmo – 1 Maraboux Javilex

Outs: 8 Wellmind

 

 

 

V5-forslag 576 rekker:

 

1.avd: 3-6-4

2.avd: 10-6-4-9

3.avd: Alle

4.avd: 1-10-7-9

5.avd: 2 Swedish Time