Svensk suksess i Dubai

Skrevet av Liv Kristiansen
Artikkelbilde
Arkivfoto Tertio Bloom og Gråberg. Foto: Stefan Olsson

Tertio Bloom med Per-Anders Gråberg på ryggen vant fredag løp på Meydan! Løpet ble ekstra spennende da det ble dømt dødt løp mellom den svenskoppdrettede vallaken og Capital Attraction.

Se løpet her

Ingen suksess for Silver Ocean

Silver Ocean som imponerte i sin første start i Dubai, startet igjen torsdag 16. februar på Meydan. Løpet gikk over 1400 meter som sist og William Buick red på ny. Løpet gikk kl 16.45 norsk tid (3.løp) og det ble vist på Racing UK på Sherryhaugen.

Silver Ocean fikk en flott start på løpet og lå som 2-3 hest rundt svingen - da ble det trangt og ekvipasjen ble forbigått av feltet. Neste start blir over lenger distanse på gresset.

Årets snakkhest i Sverige skal også starte – Verde Mar som imponerte stort i Zawawi Cup på den svenske derbydagen skal gjøre sin Dubai-debut. Trener Fabricio Borges og eier Estrela Energia Stables/Stefan Friborg har også et par andre hester til start denne dagen.

Fredag 17. februar gjør Grafitti sin første start i Dubai. Hun prøver seg i det 6. løpet kl 14.55 norsk tid. Per-Anders Gråberg skal ri henne i et Gr 2 løp over 1800 meter.

Svenskoppdrettede Tertio Bloom som nå trenes av Fabricio Borges løper i det 5. løpet kl 14.20 norsk tid.

En av hans eiere skriver blogg og tar mange bilder - vel verdt et besøk: KLIKK HER.

Link til program og resultat finner du ved å klikke her. Reprise av løpene blir også lagt ut her.