Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp onsdag 11. juli kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen,  06.07.2012
Artikkelbilde
Moorland Boy

Last ned programmet gratis her. 

1.LØP –  V4-1 – NOVISELØP – 1100 DT

Cave Man og Second Floor leverte begge sine beste løp i år, da de gikk på sandbanen tidlig i sesongen. Kanskje er det nettopp slik at det er deres beste underlag. Vi tar med kapable Easy Come Easy Go på V4-forslaget og satser på at det holder med denne trioen i V4-spillet.

 

Tips:

4 Cave Man – 7 Second Floor – 9 Binamix

Outs: 12 Easy Come Easy Go

 

 

2.LØP –  V4-2 – DD-1 - SUBARU CUP – SØLVDIVISJON – 1600 GRESS

Når disse gode hestene møtes, er det så jevnt at det ofte er posisjonene underveis som avgjør utfallet. Marked by Zorro imponerte sist, og Pilgrim er alltid farlig. Disse to starter lørdag, sjekk den innsatsen. Hot Wing later til å være på gang, og hester som Magic Court, Azincourt og Lazy Lord er bra, men litt ujevne. Hva så med Minnie McGinn, som fikk raden brutt sist? Vi spanderer strek for alle.

 

Tips:

4 Marked by Zorro – 5 Pilgrim – 7 Azincourt

Outs: 9 Hot Wing

 

3.LØP  – V4-3 – DD-2 - NORSK RIKSTOTO CUP BRONSEDIVISJON – 1170 GRESS

Moorland Boy og Zaphir hadde et hardt oppgjør om seieren sist. Vi satser på denne duoen, men føler oss ikke sikre. Zaphir starter for øvrig lørdag, mens Moorland går i Gøteborg søndag. Montgomery har gjort det best på sprint, og vi tror Aaron’s Way kan slå til om løpsopplegget klaffer.

 

Tips:

14 Moorland Boy – 12 Zaphir – 5 Aaron’s Way

Outs: 6 Montgomery

 

4.LØP –  V4-4 – NOBLE CHIEF LØP – 1600 GRESS

V4-finalen er åpen, og muligheten for en solid utbetaling er så avgjort til stede. Mange hester virker litt formløse, og vi prøver et litt friskt tips på Alexandra Palace. Løpet sist bak Vainqueur var det brukbar klasse på. Intricate Talent har ok form, og Tarrjoo gjorde et bra løp i Gøteborg i sitt come back. Chorusso er i det minste en god trippelkandidat.

 

Tips:

8 Alexandra Palace – 15 Intricate Talent – 1 Chorusso

Outs: 11 Tarrjoo

 

5.LØP – 2-ÅRS MAIDENLØP – 900 GRESS

Det er ikke så mye å holde seg til her. Treningsarbeider er en sak, løp ofte noe annet. Vi prøver oss med et vinnertips på Rock the Legend og kommer sterkere tilbake til toåringene når flere har fått løp i kroppen.

 

Tips:

5 Rock the Legend – 10 Mink’s Chanel – 1 Go on Direction

Outs: 8 Ares

 

6.LØP –  NORSK FORENING FOR FULLBLODSAVL LØP – 1370 GRESS

Hvem skal overta tronen blant de norskfødte? Wattan og Royal Games er våre valg, sistnevnte vant på den danske Derbydagen. Distant Beat spurtet fint sist, ser ut til å være på gang. Spennende blir det å se treårige Messi, og aller mest interessant er det å se Poppi tilbake i banen. Trolig er det litt kort for Northern Pal.

 

Tips:

10 Wattan – 8 Royal Games – 4 High Desire

Outs: 1 Distant Beat

 

7.LØP –  NESHADINE LØP – 1730 GRESS

Lunsjen avsluttes med et løp uten de helt store stjernene. Vi tror Swedish Time og Soul Cat kommer til å gå et godt løp i denne klassen, og Bridget Jones nærmer seg den første seieren. Siste plass på linjen får Lagoa do Pau, men det kan være skummelt å utelate Emma, som var god i seiersløpet.

 

Tips:

3 Swedish Time – 2 Soul Cat – 8 Lagoa do Pau

Outs: 12 Bridget Jones

 

 

 

 

V4-forslag 264 rekker = 528 kroner:

 

1.avd: 4-7-12

2.avd: Alle 11

3.avd: 14-12

4.avd: 8-15-11-1

 

 

DD-forslag 4 rekker:

1.avd: 4-5

2.avd: 14-12