Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 19. juli kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  16.07.2012
Artikkelbilde
Billsson

Last ned programmet gratis her. 

 

1.LØP –  HOUSE OF WINE HEKKELØPSSERIE II – 3450 GRESS

Szuma vant et hekkeløp på Øvrevoll i fjor høst mot gode hester. Stall Engblom har dessuten flott form, så vi prøver oss med vinnertipset. Morning Dress vant sitt første hekkeløp på Øvrevoll. Er nok fremme igjen. King’s Dancer rapporteres å hoppe bra, har god jockey og liten vekt. El Miracle trengte nok løpet sist, nærmere teten denne gang. Se litt opp for Milliondollarbaby. Ville ikke være med fra start sist, men hentet inn mye av det tapte.

 

Tips:

3 Szuma – 9 Morning Dress – 2 El Miracle

Outs: 10 King’s Dancer

 

2.LØP –  RACING POST YEARLING BONUS MADENLØP – 1170 GRESS

Northern Beauty har løp i kroppen. Avsluttet godt sist, er trolig med i tetbildet også nå. Det er ikke så lett å forutsi hvordan disse unhestene vil gå i løp, det så vi sist onsdag hvor det vinglet litt fra side til side. Nå er det dessuten sving, som kan være et problem for noen.

 

Tips:

3 Northern Beauty – 7 Marmala – 6 Sarepta

Outs: 2 Palagirl

 

3.LØP  – V5A-1 – NORSK RIKSTOTO CUP – GRUNNDIVISJON SPRINT – 1170 GRESS

Et meget åpent løp. Vi likte Royal Hill godt sist. 200 meter kortere er nok ikke noe minus. Vinner sjelden, men her ser vi en mulighet. Illusive Spirit har spurtet sterkt to ganger på rad, regnes her. Like a Charm viste fart sist i Gøteborg, og Swallow Forest, som heller ikke vinner så ofte, prøver gress for første gang på lenge.

 

Tips:

5 Royal Hill – 11 Illusive Spirit – 7 Swallow Forest

Outs: 13 Like a Charm

 

4.LØP –  V5A-2 – 3-ÅRSLØP - 1370 GRESS

Jubilance har vært knallgod i sine to løp på Øvrevoll. Guineas-vinneren har et gaveløp, normalt en klink vinner. Red Hearts fikk premie i 1000 Guineas, og Notnowhoney gikk bra sist lørdag. To gode kandidater til trippelplassene. Siste trippel kan også være et mål for Ragazzo og Hope on Earth.

 

Tips:

2 Jubilance – 3 Red Hearts – 1 Ragazzo

Outs: 8 Notnowhoney

 

5.LØP – V5A-3 – NORSK RIKSTOTO CUP – JERNDIVISJON STAYER – 2400 GRESS

Mens Jubilance føles som en sikker banker, vil nok flere stusse over vårt valg av Billsson. Men vi liker betingelsene. To løp i kroppen etter pause, formen er stigende, og hans to siste seire er kommet på tung Øvrevoll-bane. Tina Smith vant da han tok den nest siste seieren, vi tror det er klart for ny triumf. To hester som leverer gode innsatser er Naja og Rambo’s Cinderella, men det er drøye vekter å bære. Bridget Jones og Sunceleb er våre neste kort om man ønsker å gardere.

 

Tips:

13 Billsson – 10 Naja – 11 Rambo’s Cinderella

Outs: 8 Bridget Jones

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – OTEMBA LØP – 1800 GRESS

Dette løpet virker svært åpent. Kanskje dukker det opp en skrell a la Cavalina, som seiret til 63 i vinnerodds forrige lørdag. Quick Diamond er ganske jevn og vant sist han gjestet Øvrevoll. Surfer møter grei motstand, men vinner ikke så ofte på Øvrevoll. Det er mange hester med ujevn form, og det er ikke så lett å se hvor luringen skal dukke opp fra.

 

Tips:

8 Quick Diamond – 1 Surfer – 4 River Landing

Outs: 15 Cavallina

 

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – NORSK JOCKEYKLUBS  HOPPELØP – 1370 GRESS

Vi har stor tiltro til en duo som virker å være klart på gang. Edge of Eternity er en flott hoppe, som har hatt litt utur så langt i år. Nå tror vi den første årsseieren kan komme. Vi garderer dog med Distant Beat, som har spurtet flott de to siste gangene. Toppvekteren The Sydney Arms skal også regnes, og har man råd, kan Tahayab være et bud om ikke distansen er litt i overkant.

 

Tips:

7 Edge of Eternity – 4 Distant Beat – 6 Tahayab

Outs: 9 The Sydney Arms

 

8.LØP – OKTAN ELITELØP – 1370 GRESS

Vi tror på toppvekterne Entangle og Hansinger. De møttes 17. mai, og da var Hansinger foran Entangle i mål. Da skilte det fem kilo, nå er det kun tre. Uansett bør det bli jevnt, med Match Point som mest trolig tredjehest.

 

Tips:

5 Entangle – 1 Hansinger – 4 Mossgorda

Outs: 3 Match Point

 

 

 

V5-forslag 450 rekker:

 

1.avd: Alle 15

2.avd: 2 Jubilance

3.avd: 13 Billsson

4.avd: Alle 15

5.avd: 7-4

 

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 8-1-15

2.avd: 7-4

 

Supertrippel 4 rekker = 40 kr:

1.hest: 4-7

2.hest: 4-7

3.hest: 6-9