Seier til Silver Ocean

Skrevet av Birger Christensen,  15.07.2012
Artikkelbilde
Foto Stefan Olsson

Lørdagens mest interessant løp på Täby var Swedish Open Mile. Silver Ocean og Tertullus var de norske håpene, og det ble ikke bare med håpene. Duoen dominerte stort, med Silver Ocean en hals foran i mål.

-         Han ble sliten i dag, men det holdt. Silver Ocean har hatt litt problemer til tross for at han har gjort gode løp, men han viste i hvert fall at formen er god. Han er aktuell for Polar Cup og Marit Sveaas’ Minneløp, men vi får se hvordan han tar dette løpet først, sa trener Niels Petersen. Eier Nils Petter Gill var ikke til stede, en 50-årsdag på hjemmebane gjorde at Täby denne gang ikke fikk besøk av Gill.

I toårsløpet ble det en flott seier til Are Hyldmo-trente Seeking Dunkirk, som debuterte på beste vis. Seier ble det også til Madeleine Haugland. Hun red et flott løp på Sabre Light og satte inn spurten akkurat i rett tid.

Det ble som ventet et oppgjør mellom de to norske hestene i Swedish Open Mile (L) på Tæby lørdag ettermiddag. Silver Ocean (Petersen/Gråberg) vant foran Tertullus (Haugen/Schistl)

Are Hyldmo vant et toårsløp med Seeking Dunkirk (e Seeking The Storm)

Les mer her

Bilder fra denne løpsdagen og alle løpsdager i Sverige kan du laste ned gratis her.