To flotte triumfer

Skrevet av Birger Christensen,  30.07.2012
Artikkelbilde
Mikkelangelo, foto Stefan Uppstrøm

Golden Memory og Mikkelangelo tok to flotte seire på Täby lørdag ettermiddag.

Først ute var Golden Memory (Niels Petersen/Per-Anders Gråberg), som hentet hjem 125 000 svenske kroner i et løp for fireåringer over 1600 meter. Ede Sensation og Cantenac ble klart slått, to hester som begge har 87 i formtall. Dette var den femte seieren av totalt syv på Täby for Golden Memory. Med seieren lørdag passerte hun to millioner, og da snakker vi norske kroner.

 

Mikkelangelo var svært uheldig sist han gjestet Täby. Nå lå Fredrik Johansson avventende til bortre langside i løpet over 2400 meter, avanserte frem utvendig leder og koblet greit grepet. Seieren var også her 125 000 svenske kroner, og Arnfinn Lund er trener.

De fire seirene til Mikkelangelo har kommet i Gøteborg, på Klampenborg, Jägersro og Täby. Men Øvrevoll har han aldri vunnet på!

 

Seier og annenplass

Mohikan har ikke slitt ut gresset i vinnerpaddocken. En seier på 44 starter hadde han før løpet i Gøteborg søndag. Første gevinst kom på Täby i november 2009. Nå kjempet han flott og vant sikkert. Tollef Langvad trener og Rafael de Oliveira red vinneren, som altså ennå ikke har vunnet på Øvrevoll.

Sweet Baby Jane var ute som favoritt i dagens hovedløp, Kopparmärraløpning for hopper. Lund-hoppa kjempet flott, men kort før mål ble hun nedkjempet av Tiger Goddess. Carlos Lopez red Sweet Baby Jane, mens Per-Anders Gråberg satt på vinneren. Han fikk totalt tre seire, mens Oliveira og Anna Pilroth sikret en dobbel.

V65 og V4 løp fra Sverige kan du se her

 

Bilder fra Sverige kan du se og laste ned gratis her