Skrevet av Birger Christensen,  04.05.2012
Flying Falk

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  V4-1 – EARL GREY LØP – 1600 DT

Artistic Light ga seg i sesongdebuten torsdag. Har vektmessig et flott løp nå og får tipset under tvil. Treåringene Notnowhoney og Fool Too Cool møter eldre hester, men årets treåringer ser ut til å holde bra klasse. De får derfor begge plass på forslaget. Dancing Party har ikke startet på lenge, men har et fint løp. Det samme kan sies om Moorland Boy, som har møtt bedre hester enn dette.

Tips:

3 Artistic Light – 6 Notnowhoney – 11 Fool too Cool

Outs:4 Dancing Party

2.LØP –  V4-2 – DD-1 - EPONA LUNA LØP – 1100 DT

Dagens klart største spillenøtt. For oss blir det 12 streker på V4-kupongen. Det beste trippelobjektet mener vi er Royal Hill, med 53 ganger blant de tre i karrieren. Derimot er det ikke så ofte det blir seier lengre, og derfor plasserer vi Tahayab lengst til venstre på linjen. En rask hoppe, som vinner om hun går opp mot sitt beste. Fighting Spirit vant i årsdebuten, vi er ikke sikre på om 1100 meter passer like bra. Siste plass på linjen i dette uhyre åpne løpet blir Promise, som seiret på åpningsdagen.

Tips:

8 Tahayab – 3 Royal Hill – 9 Promise

Outs: 11 Fighting Spirit

3.LØP  – V4-3 – DD-2 -  EPITAPH LØP – 1100 DT

Home Straight gjør allerede sesongens fjerde start. Han er med i toppen hver gang. Mad Men var toer i mål, men fikk seieren i årsdebuten da vinneren ble disket. Trolig høyt oppe igjen. Det er nok også Happy Larry, som liker 1100 meter på sandbanen. Berta Isabel fikk en ufrivillig stopp sist, kan være en spennende outsider.

Tips:

5 Home Straight – 1 Mad Men – 6 Happy Larry

Outsider: 7 Berta Isabel

4.LØP –  V4-4 – ELEGANG JADE LØP – 2400 DT

Vi likte Flying Falk så godt i seiersløpet torsdag, at vi tror på ny gevinst. Avventende til å begynne med, for så å sette inn finishen på oppløpet tror vi blir resepten. Vår V4-banker. Prince of Darkness vant sist han startet på Øvrevoll, bør regnes tidlig. Sunceleb avsluttet greit i det løpet Flying Falk vant, blir vår outsider. Lord Rossmo vant i siste start til fjorårets høyeste vinnerodds, luring med dyktige Oliver Wilson på ryggen.

Tips:

11 Flying Falk – 12 Prince of Darkness – 7 Lord Rossmo

Outs: 5 Sunceleb

5.LØP –  MAIDENLØP – 1600 DT

Et maidenløp med flere ubeskrevne blad. Tipset går til Extricate, men vi er ikke helt sikre på om hun står 1600 meter fullt ut. Hun slo imidlertid Abshir Zain og Binamix så klart i siste møte, at vi tror det kan bli seier. Lucky Song kan en del, god trippelsjanse. Grey’s Dominator blir nok bra på sikt, men det er trolig litt tidlig.

Tips:

6 Extricate – 8 Abshir Zain – 3 Lucky Song

Outs: 5 Binamix

6.LØP –  PA MINIBUSS AMATØRLØP  –  1750 DT

Rambo’s Cinderella går ned i distanse. Har tidligere vist at 1750 meter går greit, får tipset med god rytter. Soul of Gold vant på åpningsdagen, den formen bør holde til en fremskutt plassering nå. Clauses Mistral er ikke helt enkel å ri, får plassen som outsider. Indian Drive har fin form og får siste plass på linjen.