Sir Lando i Baden-Baden og Guineas i Danmark

Skrevet av Birger Christensen,  15.05.2012
Arkivbilde Sir Lando

Se løpet her

Søndag skal Sir Lando starte i Baden-Baden. Det er Gruppe 2-løpet Grosser Preis der Badischen Unternehmer som lokker, og det er 40 000 Euro til vinneren. Seks dager før løpet går, gjenstår 13 hester i feltet, og distansen i løpet er 2200 meter. For tre uker siden ble det tredjeplass for Wido Neuroth, Stall Perlen og Fredrik Johansson i årsdebuten til Sir Lando, nå blir det spennende å se om det kan bli en ny plass i toppen.

Link startliste, med i løpet blant annet Prix de l'Arc vinneren Danedream

Link Baden-Baden

Guineas på Klampenborg

Resultater - klikk her

Søndag er det også klart storløp på Klampenborg, Mowerinaløb (Dansk 1000 Guinas) har samlet 14 hopper, fra Norge er det bare Niels Petersen som stiller med hest, nemlig Shabby Chic som vant årets første løp på Øvrevoll så overlegent.

I guttas utgave er det ni hester til start, her stiller Cassano med David Delgado for Norge. Wido Neuorth trener Cassano, årets norskoppdrettede hest i fjor.

Øvrige norske hester til start på Klampenborg er Accomplished og Binamix fra Niels Petersen.