Skrevet av Birger Christensen,  27.11.2012
Symbol of Gold

Last ned programmet gratis her

1.LØP –  GAZELLE DEKKEN AMATØRLØP - 1100 DT

Åtte svensk- og tre dansktrente hester i amatørløpet, mens Delily forsvarer de norske fargene. Blue Touch og Big Star har to gode ryttere, fine spor og bør være med i toppen. Det klart beste løpet til Big Star var da han forsøkte seg på sprint. Caribbean Line er ofte ikke så mye slått, kan være et godt trippelkort.

Tips:

1 Blue Touch – 2 Big Star – 12 Nice and Rough

Outs: 9 Caribbean Line

2.LØP –  LONGUEVILLE LEGEND LØP – 1100 DT

Et herlig sprintløp med flere formsterke hester. Red Colori har imponert stort i sine to seiersløp, får et knepent tips. Female Spring har gått fra formtall 76 til 82 på en måned. Like fullt er hun aktuell til å ta sin femte seier siden Derbydagen. Match Point har også formen på plass, og Cave Man er en tenkbar trippelhest.

Tips:

1 Red Colori – 6 Female Spring – 2 Cave Man

Outs: 3 Match Point

3.LØP  – V5A-1 – 2-ÅRSLØP – 1600 DT

Forbidden Fruit har fersk og god form fra England, kan vinne i sin skandinaviske debut. Cekath og Rock the Boat er to sterke norske kort. Macbeth har vært sen i gang i et par sprintløp, men avsluttet bra. 1600 meter er trolig en fordel.

Tips:

5 Forbidden Fruit – 2 Cekath – 9 Macbeth

Outs: 10 Rock the Boat

4.LØP –  V5A-2 – LAUGHING MISSIE LØP – 2300 DT

Vi er av den oppfatning at Symbol of Gold kan enda mer enn hun har fått vist. Sist ble det lett seier etter et avventende opplegg, vi tror på reprise. Banker i en ikke helt lett omgang. So Trendy hentet igjen rømlingen Favoritten kort før mål sist. Vi tror begge gjør et bra løp også nå. River Landing er alltid skummel å utelate.

Tips:

9 Symbol of Gold – 6 Favoritten – 3 River Landing

Outs: 1 So Trendy

5.LØP – V5A-3 – LOKE LØP – 2400 DT

Slik Maraboux Javilex vant sist, er det vrient å tippe mot ham. Fikk fem kilo, men det bør han mestre. Motstanden virker dog noe tøffere, så vi prøver oss med noen garderinger. Per-Anders Gråberg velger Camomilla blant tre hester fra Niels Petersens stall, kan være en nyttig fingervisning. Le Petit Caporal og Rockinger er i slag, men vi tror 2400 meter er i lengste laget.

Tips:

6 Maraboux Javilex  - 5 Camomilla – 11 Rockinger

Outs: 4 Proud Cash Flow

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – LUCKY DICE LØP – 1100 DT

Parbold Hill vant årets nest siste løp i 2011. Da slo han gode Karakorun i finishen. Fikk løpet ødelagt i starten nest sist, meget god i lunsjen i forrige uke. Et litt friskt vinnertips. Pannacotta vant første gang i år 20. september. Drøyt to måneder senere kan det bli årets sjette seier! Silent Place var suveren sist. Gjør kun sin fjerde start og er vrien å plassere.

Tips:

12 Parbold Hill – 2 Pannacotta – 11 Angie’s Nap

Outs: 5 Silent Place

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – LULLABY LØP – 1600 DT

Årets siste løp er etter vår oppfatning løpsdagens mest uoversiktlige. Watch Chain vant greit sist. Spor 12 er ingen fordel, men vi tror han kan legge på til to strake. Reveenka og Cool Match var jevne sist. Førstnevnte kan få revansj når hun er to kilo bedre ute. Velldone var også god sist. Får plass på linjen. Men her er det veldig få som kan strykes.