Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp fredag 12. oktober kl 15.00

Skrevet av Birger Christensen,  09.10.2012
Artikkelbilde
Court Circular

Last ned programmet gratis her

1.LØP –  2-ÅRSLØP – 1600 DT

Dette er det første toårsløpet på Øvrevoll i år som går på sandbanen. Pal O’Mine har møtt de beste og bør ha en god vinnersjanse her. Macbeth har også vært flink, rangeres nærmest. Lady Dylan har gjort det ok i Danmark, fin trippelsjanse. Whistler har en mor med mye fart, får den siste plassen på linjen.

 

Tips:

7 Pal O’Mine – 4 Macbeth – 9 Whistler

Outs: 5 Lady Dylan

 

2.LØP –  NOVISELØP – 1750 DT

Vi tror på en fight mellom Rockinger og Fru Johnsen. Førstnevnte har klart høyest formtall og har gjort det bra mot de beste, men Fru Johnsen kan nok mer enn tallet 72. Det bør være en god trippelmulighet for Folkehesten Holiday Reading.

 

Tips:

6 Rockinger – 8 Fru Johnsen – 7 Red Nibble

Outs: 2 Holiday Reading

 

3.LØP  – V5A-1 – HØSTFINALE SØLVDIVISJON – 1100 DT

Vi synes V5-innledningen er vrien. Caerus tok sin første seier på et par år sist, og fem av disse hestene er med igjen. Cave Man har knallform, men selskapet er ganske mye tøffere nå. Vi tror det kan komme en overraskelse og dekker bredt.

 

Tips:

1 Caerus – 7 Simian – 8 Home Straight

Outs: 6 Female Spring

 

4.LØP –  V5A-2 – CONSTANT VIEW LØP AVD 1 – 1750 DT

Nok et vrient løp. I denne klassen kommer det ofte en smell, det kan det gjøre også her. Vi gir Most Wanted en ny sjanse. Løpet sist ble en kaotisk affære, med alt for høy fart på mange hester tidlig. Heavenly Spiced og River Landing vant sist, er tidlige streker på ny. Også Hurry Harry kom bort sist, vi tror formen er intakt.

 

Tips:

3 Most Wanted – 11 Heavenly Spiced – 2 Hurry Harry

Outs: 8 River Landing

 

 

5.LØP – V5A-3 – CONSTANT VIEW LØP AVD 2 – 1750 DT

Ikke fullt med formhester. Court Circular viste endelig litt av det som bor i ham sist, kan være en grei banker. De som garderer, bør vurdere Fighting Spirit tidlig, har ok form og fine betingelser. Big Star var forbedret sist, men vi tror 1750 meter er litt langt.

 

Tips:

6 Court Circular – 3 Fighting Spirit – 8 Adore Me

Outs: 7 Big Star

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – HØSTFINALE BRONSEDIVISJON – 1600 DT

Vi satser på å komme gjennom på V5 med fem hester. Vestano og Rapponghi pleier å hevde seg når det er sandbane og milerdistanse. Welcometomyworld var god sist, er han like god på sand? Great Choisir var ikke heldig sist, fin sjanse nå med Chaves. Dantolini tok livets første seier forrige gang. Det er litt verre i mot nå, men han får plass på kupongen på fin form.

 

Tips:

3 Vestano – 10 Rapponghi – 5 Welcometomyworld

Outs: 9 Great Choisir

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – COWRIE ELITELØP – 1730 GRESS

Ettermiddagens eneste gressløp står for tur. Palermo har ofte møtt de aller beste. 1730 meter, fire kilo lettelse og gress, det høres forlokkende ut. Vi prøver med noe som nok mange vil se på som en frisk banker. Thin Red Line imponerte i sin første start på Øvrevoll, regnes igjen. Fair Flair er trolig tidlig fremme, setter sikkert farge på løpet. Men vi tar altså stilling for Palermo.

 

Tips:

10 Palermo – 6 Thin Red Line – 5 Lazy Lord

Outs: 1 Fair Flair

 

8.LØP – ØVREVOLL HESTEIERFORENING KLOKKELØP IV – 1100 DT

Det er mange kilo på Pannacotta og Aventurin, men motstanden ser ikke ut til å være all verden. Cathrine Fortune rir Talwanda og kan fort sikre seg viktige klokkepoeng, og Helene Smit bør han en god mulighet med Illusive Spirit.

 

Tips:

1 Pannacotta – 12 Aventurin – 2 Talwanda

Outs: 10 Illusive spirit

 

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: Alle 9

2.avd: Alle 12

3.avd: 6 Court Circular

4.avd: 3-10-9-5-1

5.avd: 10 Palermo

 

 

DD-forslag 5 rekker:

1.avd: 3-10-9-5-1

2.avd: 10 Palermo