Programtips til løpene på Øvrevoll fredag 26. oktober kl 15.00

Skrevet av Birger Christensen,  23.10.2012
Artikkelbilde
Cassano

 

Last ned programmet gratis her

1.LØP – HØSTFINALE SØLVDIVISJON – 2400 DT

For en del av hestene virker formen å være et stykke unna toppen. For de svenske gjestene Magic Cloud og Otama Obama tror vi distansen er litt lang. Vi prøver med Equito Hill, som har seier i sine to siste starter på Øvrevoll. Hot Wing har hatt pause, men møter hester han skal ha en god sjanse mot. Well Fitted har ikke gått flatløp på Øvrevoll på lenge, og dette ser ikke så galt ut. Vestano gjør nok et nytt godt løp, men motstanden er nokså skarp.

 

Tips:

4 Equito Hill – 8 Hot Wing – 3 Vestano

Outs: 2 Well Fitted

 

2.LØP –  NORSK MESTERSKAP FOR 2-ÅRINGER – 1600 DT

Onsdag i forrige uke møttes syv av disse hestene på samme distanse og underlag. Da vant Dickie Dickens foran Fredde, og vi tror de to gjør opp også nå. Daydream Believer fikk det ikke til sist etter gode gressløp, får en sjanse til på linjen. Luringen i feltet er Styrbjørn. Avsluttet sterkt i siste start og viste at distansen ikke er noe problem.

 

Tips:

3 Dickie Dickens – 8 Fredde – 10 Daydream Believer

Outs: 7 Styrbjørn

 

 

3.LØP  – V5A-1 - NORSK MESTERSKAP FOR 3-ÅRINGER – 1600 DT

Det er gode konkurrenter, men vi gir Cassano full tillit. Hans løp på sandbanen har det vært god klasse over. Ragazzo har imponert stort. Har kun en start på sandbanen, og det var før han ble så god som han er nå. Cave Man har en glimrende programrad, men å vinne på 1600 meter virker tøft. Messi er god og en klar trippelkandidat.

 

Tips:

6 Cassano – 1 Ragazzo – 3 Messi

Outs: 2 Cave Man

 

 

4.LØP – V5A-2 - ØVREVOLL HESTEEIERFORENING KLOKKELØP V – 1750 DT

Et viktig løp for amatørene mot slutten av sesongen. Pecoiquen avsluttet sterkt sist, kan vinne om han ikke kommer alt for langt bak tidlig. Surfer vant sist. Motstanden er ikke skremmende, men 71 kilo er en solid bør å bære. Lucky Lucioni er ganske jevn, men stikker ikke nesa først så ofte lengre.

 

Tips:

1 Pecoiquen – 3 Surfer – 8 Hurry Harry

Outs: 10 Lucky Lucioni

 

 

5.LØP – V5A-3 - FLIGHT OF THE NITE LØP – 1100 DT

Female Spring er vår vinner, bare det løser seg fra innerspor. Taper noen ganger fra start, og da er ikke innerspor alltid en fordel. Vi garderer med Caerus, samt Neuroth-duoen Red Colori og Simian. Det er andre gode sprintere i løpet, men der ser ikke formen ut til å være helt i zenit.

 

Tips:

1 Female Spring – 6 Caerus – 3 Simian

Outs: 4 Red Colori

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – HØSTFINALE JERNDIVISJON – 1100 DT

Noble Penang er i storform, og vi tror han er med i striden nå. Det er nok også Otama Toyboy, som har vært god i hele høst. Pannacotta står med tre strake, denne gang tror vi det blir litt tøffere. Må bruke mer krefter for å komme foran, og hun har også kommet opp i formtall. Dessuten vinner hester på Øvrevoll nesten aldri fire på rad.

 

Tips:

3 Nobel Penang – 8 Otama Toyboy – 6 Talwanda

Outs: 10 Pannacotta

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – FARMERS FOX LØP – 1600 DT

Distant Beat var meget god som toer bak Cassano sist. Her tror vi årets første seier kan være et faktum. En tøff konkurrent er selvsagt Rapponghi. Fikk det slik han ville sist, og da ble det lett seier. Fra spor ti er det imidlertid ikke alltid så enkelt. Vår siste strek på V5, blir Royal Games. Spurtet voldsomt sist, vant NM i fjor på samme løpsdag.

 

Tips:

1 Distant Beat – 10 Rapponghi – 3 Saint Sebastian

Outs: 7 Royal Games

 

 

V5-forslag 540 rekker:

 

1.avd: 6 Cassano

2.avd: 1-3-10-8-4

3.avd: 1-6-4-3

4.avd: 3-8-10-6-1-4-5-7-2

5.avd: 1-10-7

 

 

 

DD-forslag 6 rekker:

1.avd: 3-8

2.avd: 1-10-7