Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp fredag 2. november kl 15.00

Skrevet av Birger Christensen,  30.10.2012
Artikkelbilde
Reveenka

Last ned programmet gratis her

1.LØP –  NOVISELØP – 1750 DT

Notnowhoney har vært jevn og god i hele år uten å vinne. Her har han en meget god mulighet. Det kan bli dobbelt Petersen, for vi tror at Camomilla kjemper i toppen sammen med Fru Johnsen. Mink’s Aisha og Sir Costalot skal klare en premie i dette selskapet

 

Tips:

4 Notnowhoney – 3 Camomilla – 5 Mink’s Aisha

Outs: 1 Fru Johnsen

 

 

2.LØP –  ØVREVOLL HESTESPORT CUP AMATØRLØP – 1100 DT

Til tross for overvekt tror vi Nobel Penang kan ta sin andre strake på Øvrevoll. Vant ganske lett sist og har en god rytter. Otama Toyboy er alltid med i toppen. Skal kunne matche formtall 60. Liberty Cash og Pannacotta er raske og bør i hvert fall være i trippelbildet.

 

Tips:

1 Nobel Penang – 9 Otama Toyboy – 8 Liberty Cash

Outs: 10 Pannacotta

 

3.LØP  – V5A-1 – 3-ÅRSLØP – 1750 DT

Et nokså jevnt treårsløp, hvor vi satser på de hestene som har den ferskeste formen. Reveenka og Holiday Reading vant begge i sin siste start, og vi satser på at det rekker med disse to. Red Nibble var ikke så mye bak Reveenka sist, mens Rockinger drar fordelen av jockeyens lettelse.

 

Tips:

2 Reveenka – 6 Holiday Reading – 8 Rockinger

Outs: 3 Red Nibble

 

4.LØP –  V5A-2 – DAGBLADET LØP – 1750 DT

Rapponghi og Vestano bør få et riktig løp her, da det ikke er så mange i feltet som vil ruse av gårde. Outsiderplassen er bortbestilt til Birkebeinern. Slo Jubilance i Malmø i mai, før det ble mye plunder. Rapportene er positive, og vi satser på at det holder med denne trioen på kupongen.

 

Tips:

1 Rapponghi – 6 Vestano – 2 Hot Wing

Outs: 4 Birkebeinern

 

5.LØP – V5A-3 – HAPPY WANDERER LØP – 1750 DT

Her kan Chorusso og Most Wanted få et riktig løp, da det kan bli relativt rolig i fremre rekke. Sistnevnte vant sist fredag og får et knepent tips. Går det for fort i front, tror vi Fighting Spirit ordner brasene. Hakuna Matata har ok form, men det er trolig i korteste laget.

 

Tips:

3 Most Wanted – 1 Chorusso – 9 Velldone

Outs: 6 Fighting Spirit

 

6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – HØSTFINALE GRUNNDIVISJON – 2400 DT

På forhånd virker dette å være løpsdagens største nøtt. Surfer vant nest sist, da var det samme distanse og jockey. Slo da Fuego knepent, han er sikkert fremme også nå. Heavenly Spiced står med to strake, det er i grunnen ingenting som tyder på at han ikke skal klare distansen. Imperial Skylight og Cool Match liker seg fremme i feltet, må ikke få for mye press hvis de skal holde inn.

 

Tips:

1 Surfer – 3 Fuego – 9 Cool Match

Outs: 12 Heavenly Spiced

 

7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – HØSTFINALE BRONSEDIVISJON - 1100 DT

Vi prøver med en trio som er i knallform. Female Spring lekte med sine konkurrenter sist, får tipset fra ytterspor. Cave Man har utviklet seg til å bli en meget god sprinter på sandbanen. Sist var det for langt. Mississippi imponerte stort sist, bør på bongen. Treåringene Second Floor og Vortex er skumle bak vår trio.

 

Tips:

12 Female Spring – 7 Cave Man – 5 Second Floor

Outs: 11 Mississippi

 

 

 

V5-forslag 648 rekker:

 

1.avd: 2-6

2.avd: 1-6-4

3.avd: 3-1-6

4.avd: Alle 12

5.avd: 12-7-11

 

 

DD-forslag 9 rekker:

1.avd: 1-3-12

2.avd: 12-7-11