Touch of Hawk tilbake

Skrevet av Birger Christensen,  28.10.2012
Artikkelbilde
Foto Stefan Olsson

 

Etter fallet i Stockholm Stora Pris har det vært tøffe tider for Touch of Hawk (Wido Neuroth/Espen Ski). Søndag var han tilbake i vinnerpaddocken, da han vant Stockholms Galoppsällskap Høsthandicap. Seieren var verdt 125 000 svenske kroner. Toer i løpet ble Mikkelangelo (Arnfinn Lund/Rebecca Colldin).

Macbeth (Arne O Karlsen/Elione Chaves) var favoritt i toåringenes maidenløp. Og med rette. Macbeth spurtet flott til en meget lett seier.

Tre hinderløp ble flyttet til sandbanen og flatløp. Omoto Sando (Lund/Engblom) vant sitt løp, mens Monfalcone (Tor W Ellefsen/Engblom) endte på tredje.

I ett av rammeløpene ble det tredje for Lazy Lord (Lund/Chaves)

Bilder fra alle løp i Sverige kan du se og laste ned her!

Resultater Tæby

Slutt i Danmark

Lørdag gikk de siste løpene for i år på Klampenborg, og i dag (mandag) går de siste løpene i Aalborg. Dermed blir det ikke galoppløp i Danmark for i april 2013.

Oliver Wilson ble klar champion blant jockeyene med 27 seire. Det må være lenge siden en 17-åring har tatt et championat i Skandinavia, uansett en flott prestasjon. Jacob Johansen vant tre løp på finaledagene og klarte dermed å ta annenplassen på listen. Trener Bent Olsen og eier Lone Kaj-Nielsen var suverene i sine kategorier. De hadde Falconet som storfavoritt i Vinterfavoritternes Ærespremie, men de ble slått av Koo Koo Sint (Søren Jensen/Martin Rodriguez).

En spiller klarte V5, som normalt ville ha gitt ca 60 000 kroner. Men med bonusen på 200 000 kroner til en eventuell alenevinner, ble det en hyggelig dag for den nevnte spilleren.