Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp onsdag 1. mai kl 12.00

Skrevet av Birger Christensen
Artikkelbilde
Cool Match

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  V4-1 - DIPPLE  LØP – 1600 DT
Et kjempeflott løp for hester som ligger rett i underkant av vår elite. Avon Pearl avsluttet fjoråret på en strålende måte. Dette kan bli en av banens beste milere i år. Buen Rumbero viste glimt av gammel storhet på åpningsdagen, har trolig litt mer å gå på. Ragazzo har hatt problemer i vinter, men disse er nå overvunnet. Ellers er det flere hester som har litt å gå på i forhold til sitt høyeste nivå.
 
Tips:
3 Avon Pearl – 5 Buen Rumbero – 7 Hot Wing
Outs: 8 Ragazzo
 
2.LØP – V4-2 – DD-1 - DENNIS LANDING LØP – 1600 DT
Vi likte Cool Match så godt på åpningsdagen, at vi velger å bruke ham som vår alenestrek. Særlig når vekten er så høy, er tre kilo lettelse godt å ta med seg. Imperial Skylight gikk meget bra torsdag til annen, kan bli en tøff nøtt å knekke. Skulle de to nevnte gå for fort foran, kan gamle Pecoiquen være en luring. Avsluttet fint til tredje første løpsdag. Kanskje kan også Zavann Zaid være en hest å ta med. Bra som toer torsdag.
 
Tips:
8 Cool Match – 1 Imperial Skylight – 9 Fighting Spirit
Outs: 4 Pecoiquen
 
3.LØP  – V4-3 – DD-2 – DON’T CROSS RIVE LØP – 1100 DT
Mississippi var god toer bak Cave Man første løpsdag. I tetbildet lenge, kanskje helt inn. Second Floor er rask av gårde, det kan gå bra fra ytterspor. Vortex gikk sterkt på fjorårets finaledag, og Aim Higher er ofte med langt fremme. Sjekk hans start på Jägersro søndag.
 
Tips:
1 Mississippi – 12 Second Floor – 10 Vortex
Outs: 2 Aim Higher
 
 
 
4.LØP –  V4-4 – DARK STORY LØP – 1100 DT
Vi synes fire hester skiller seg litt ut. Arnesens duo Talwanda og Liberty Cash kommer til å sette sitt preg på løpet, det er neppe mye som skiller dem. Phili Boy spurtet bra på åpningsdagen, god sjanse sammen med Nobel Penang. Sistnevnte hadde en fin avslutning på fjorårssesongen.
 
Tips:
10 Talwanda – 4 Phili Boy – 11 Nobel Penang
Outs: 5 Liberty Cash
 
 
5.LØP – NORSK RIKSTOTO 3-ÅRSLØP – 1100 DT
Sweety og Rock the Boat har gode betingelser i dette løpet. Madame Meduza var flink på åpningsdagen. Vi tror hun kjemper om trippel med Sweet as Candy og Speedy Spirit. Sistnevnte var klart forbedret torsdag.
 
Tips:
7 Sweety – 2 Rock the Boat – 8 Sweet as Candy
Outs: 10 Madame Meduza
 
6.LØP –  DOO BOP LØP – 2400 DT
Maraboux Javilex gikk flott første løpsdag. Får tipset i et åpent løp foran Le Petit Caporal. Sistnevnte klarte seg bra da han prøvde 2400 meter. Al Rannan er ganske stabil, og Walinda var god på finaledagen i fjor.
 
Tips:
3 Maraboux Javilex – 4 Le Petit Caporal – 8 Walinda
Outs: 9 Al Rannan
 
7.LØP –  3-ÅRSLØP – 1750 DT
Meget god klasse på onsdagens siste løp. Marmala gjorde flere sterke løp i Sverige i fjor høst og blir favoritt. Dickie Dickens går ut mot gode importer, men er god selv også. Cekath vant siste løpsdag i fjor, utviklet seg hele tiden. Alle hestene har formtall 70 og høyere, her kan det fort være en eller to som vil hevde seg i årgangstoppen.
 
Tips:
2 Marmala – 3 Dickie Dickens – 7 Wunschkind
Outs: 4 Cekath
 
 
 
V4-forslag 220 rekker = kr 440:
 
1.avd: Alle 11
2.avd: 8 Cool Match
3.avd: 1-12-2-10-5
4.avd: 10-4-5-11
 
 
DD-forslag 5 rekker:
 
1.avd: 8 Cool Match
2.avd: 1-12-2-10-5