Programtips til løpene på Øvrevoll Galopp torsdag 25. april kl 18.00

Skrevet av Birger Christensen,  22.04.2013
Artikkelbilde
Cave Man vant 17. april

Last ned programmet gratis her.

1.LØP –  3-ÅRS MAIDENLØP – 1100 DT
Hidden Fire Jr gikk et par gode løp i fjor. Bør hevde seg langt fremme i dette selskapet. Elusive Thought kommer med annenplass fra England for snaut tre måneder siden, i tetbildet, tror vi. Se litt opp for Eddwina, som ikke var avskrekkende langt bak Diamant i sin debut. Destiny Hope klarer nok penger, kan være en trippelmulighet.
 
Tips:
1 Hidden Fire Jr – 3 Elusive Thought – 8 Destiny Hope
Outs: 7 Eddwina
 
2.LØP – CASH ON WHEELS LØP – 1100 DT
Female Spring hadde en flott høstsesong i fjor. Får et knepent tips foran Hyldmos duo Cave Man og Home Straight. Notnowhoney er rask, kan blande seg i striden. Heller ikke Annike Bye Hansens duo er uten sjanser, men trenger trolig løpet.
 
Tips:
6 Female Spring – 2 Cave Man – 1 Notnowhoney
Outs: 5 Home Straight
 
 
3.LØP  – V5A-1 – CC GAME BOY LØP – 1750 DT
Most Wanted står vektmessig ikke best til i løpet. Men her det ikke så mange frontrunnere, og vi tror Most Wanted er med i fremre rekke hele veien. Dansktrente Welcometomydreams står fint til. Har aldri vunnet, men flere av løpene på Klampenborg har vært bra. Ifconnect Sacc fikk en svak start sist. Jockeyen har tre kilo lettelse, og vi gir ham sjanse til revansj. Send an Invitation får sin favoritt Espen Ski på ryggen. Etter 11 måneders løpspause tror vi han kan trenge løpet.
 
Tips:
2 Most Wanted – 5 Welcometomyworld – 4 Send an Invitation
Outs: 6 Ifconnect Sacc
 
4.LØP –  V5A-2 – NOVISELØP – 1750 DT
Trener Knut Arnesen har en spennende duo i løpet. Broughtons Pearl var god på åpningsdagen, får et knepent tips. On the Tracks har et par gode løp fra Jägersro i bagasjen, men er litt ujevn. Binamix er ganske jevn, kan være et godt trippelkort. Magica von Tryll fikk premie i to Oaks-løp i fjor, men har ikke imponert så langt. Derfor tar vi også med Crazy, som møtte de beste i årgangen flere ganger i fjor.
 
Tips:
9 Broughtons Pearl – 1 Binamix – 7 Magica von Tryll
Outs: 2 On the Tracks
 
 
5.LØP – V5A-3 – COGNAC LØP – 2400 DT
Are Hyldmo hadde fin form på flere av hestene sine på årets første løpsdag. Wood Top møter ikke verre motstand her enn at vi tror på god sjanse direkte. Flying Falk er alene om å ha løp i kroppen. Denne distansen passer bedre, og vi tror han kommer til å passere mange i finishen. Vi tar også med Facalani på V5-forslaget, vant på samme distanse og underlag i fjor. Løpet er litt lurt, og det kan være smart å ta med flere på forslaget enn det vi fikk råd til.
 
Tips:
6 Wood Top – 5 Flying Falk – 7 Intricate Talent
Outs: 1 Facalani
 
 
6.LØP –  V5A-4 – DD-1 – CUL DE SAC LØP – 1750 DT
Vel vitende om at Majestic Song gikk godt til seier i forrige uke, setter vi vår lit til Royal Power. Formtall 72 burde være grei skuring nå som formen kommer tilbake. Gikk til 85 på sitt beste, hadde 80 for mindre enn et år siden. Ønsker man å gardere med flere enn Majestic Song, anbefaler vi Imperial Skylight og Royal Games.
 
Tips:
6 Royal Power – 4 Majestic Song – 5 Royal Games
Outs: 2 Imperial Skylight
 
7.LØP –  V5A-5 – DD-2 – CHAMPIGNON SAUVAGE LØP – 1100 DT
Et særdeles vrient løp å finne ut av. Oh Felia Lo vant to løp på denne tiden av året i fjor, er nok med i striden her. Talwanda avsluttet fjoråret med seier, bør hevde seg i dette svake selskapet. Tusen Takk har vært mye slått, men motstanden er nå klart svakere. Cicinho og Dark Pride har ikke startet på lenge, men begge kan fort gjøre det bra direkte i dette enkle laget.
 
Tips:
7 Oh Felia Lo – 3 Talwanda – 1 Cicinho
Outs: 8 Tusen Takk
 
 
 
 
 
 
V5-forslag 450 rekker:
 
1.avd: 2-5-6
2.avd: 9-1-2-7-8
3.avd: 5-6-1
4.avd: 6 Royal Power
5.avd: Alle ti
 
 
DD-forslag 4 rekker:
 
1.avd: 6
2.avd: 7-3-8-1