Vellykket premiere

Skrevet av Birger Christensen,  17.04.2013
Artikkelbilde
Årets første vinner ble Mainline

 

 

Sesongens første løpsdag hadde mange sett frem til. Det ble en fin dag, hvor også værgudene var med på notene. Banen var i bra stand, og publikum koste seg med fine prestasjoner fra to- og firbente.
 
Årets første løp gikk til Sverige. Mainline var en av to hester med løp i kroppen. Han vant da også relativt sikkert foran Mrs Horn.
- Han gikk ok i sin siste start på Täby. Treningsforholdene har ikke vært all verden hjemme hos oss, men formen holdt likevel til seier, sa trener Tommy K Nilsson.

Dubai Samurai
 
I det andre løpet ble det jubileum for trener Wera Torgersen. Dubai Samurai vant sikkert, og Wera fikk sin seier nummer 100 på banen. Trond Jørgensen red sitt første ritt i 1973, og nå ble det seier 40 år senere. Imponerende.
- Han skadet seg høsten 2011, men vi har vært tålmodige. Det tror jeg vi får igjen for nå, sa den meget entusiastiske eieren Henning Døvle.

Majestic Song
 
Majestic Song hadde ikke vunnet løp siden 2011. Men nå var det dags.
- Vi gjorde et forsøk med å sette ham på hekk i fjor. Han hoppet flott i trening, men ikke i løp. Nå svarte han fint da Cool Match angrep, så jeg tror på en bra sesong  for Majestic Song, berettet Are Hyldmo etter seieren. Han ble forøvrig eneste dobbeltvinner, da Cave Man vant lett i sprintløpet.
- Synes han sto fint til, men måten han vant, likte jeg godt, sa Are.

Cave Man
 Buen Rumbero
Buen Rumbero hadde heller ikke vunnet på lenge. Nå tok han sin første seier for trener Knut O Arnesen.
- En fin hest, men litt gal i hodet. Sto jo fint til på formtallet, men overrasket meg kanskje litt likevel, sa en fornøyd trener.

Madame Meduza
 
Folkehesten Colourist og favoritten Twistedlittlestar skuffet i siste løp. I stedet ble det seier til Madame Meduza.
- Etter en fin galopp lørdag, håpet jeg på trippel. Men at det skulle bli seier, var over forventning, sa en fornøyd trener Tor Wiggo Ellefsen.