En solid kaptein

Skrevet av Birger Christensen,  25.04.2013
Artikkelbilde
Captain America

Captain America tok løpsdagens mest suverene seier på Øvrevoll torsdag. I debuten i Gøteborg i fjor viste han stor fart, men fikk et det til det i løpene.

- Men jeg var litt spent, for han har gått veldig bra i trening, bekreftet trener Annike Bye Hansen. Og på den måten han parkerte feltet, tror
vi det kan bli veldig spennende å følge han utover i sesongen.

Most Wanted
 
- Han har et riktig løp i dag, men vet ikke om han er en banker, sa Jacob Fretheim før seieren i V5-1 med Most Wanted. Rett til tet var oppskriften, og derfra ble det lett med for datteren Marie.
 Indian Drive
Siri Kolflaath Auen fra Porsgrunn hadde en stor kveld på Øvrevoll torsdag. Hun trener Indian Drive, som hadde en seier på 47 starter. Den kom for snaut fire år siden, men nå var det dags.
Tet fra start til mål var oppskriften, og Nathalie Mortensen red et godt ritt på vinneren.

Song D'Amour
 
Det ble etter hvert vrient for tipperne og de fleste spillerne. Da Song d'Amour kjempet seg forbi Imperial Skylight kort før mål, begynte det å bli tynt med bonger igjen i V5-spillet.
Imponerende nok sto det igjen seks bonger, og spenningen var til å ta og føle på. I finalen ble det seier til Oh Felia Lo, og tre spillere kunne juble for en fortjent V5-gevinst på drøyt 150 000 kroner.

Oh Felia Lo
Hidden Fire Jr 

Før V5 startet fikk vi se to gode sprintvinnere. Hidden Fire Jr holdt unna for en positiv Speedy Spirit, mens fantastiske Female Spring kjempet seg forbi favoritten Cave Man. I fjor vant ikke Female Spring før Derbydagen, i år var hun fire måneder tidligere ute.
 Female Spring
Eneste dobbeltvinner for kvelden ble Nathalie Mortensen.