Derbyhest til start

Skrevet av Hans Petter Eriksen,  05.02.2013
Artikkelbilde
Mister Big Shuffle i Dubai

Stall WiWal KB’s Mister Big Shuffle (GER), som ble etteranmeldt til Scandic Norsk Derby 2013, gjør sin første start for trener Niels Petersen på Meydan torsdag.

Stall WiWal KB’s Mister Big Shuffle (GER) gjør sin første start for trener Niels Petersen på Meydan torsdag. Han starter i Meydan Classic Trial over 1400 meter gress med en samlet premiesum på USD 100.000 og det er Ryan Moore som rir. 16 hester er starterklært i løpet og best av dem er Hototo (GB) som i fjor var i trening i England hos Kevin Ryan i England. Hototo startet 10 ganger som toåring og vant tre løp, blant annet Windsor Castle Stakes (L) på Ascot og DBS Premier Yearling Stakes på York.   

Mister Big Shuffle var i trening i Tyskland i fjor og har startet fem ganger i karrieren i Tyskland,  Frankrike og i Italie. Han har vunnet et løp og det var i München. Han var tredjehest på Chantilly i Prix Herod (L) og i Premio Chiusura (GR 3) i Italia.

William Buick som for tiden rir i Japan tar turen til Dubai denne torsdagen og har fem ritt og rir blant annet for trener David Simcock og Godolphin.

Løpet starter kl 19:50 lokal tid, kl 16:50 norsk tid.

Løpene kan du se her:

http://www.elahmad.com/tv/dubairacing.htm

Program finner du her:  

http://www.emiratesracing.com/node/3?id=2546&tab=2#tab-9071