Spennende avstemming for kåring av Årets Hest.

Skrevet av Liv Kristiansen,  15.01.2013
Artikkelbilde
Stem på galopphestene! Bilder Stefan Olsson

Lørdag 19. januar er det klart for den store hestegallaen på Oslo Plaza. Den gjeveste prisen er selvfølgelig Årets Hest, uansett klasse, her er det tre hester nominert fra trav, ride og galoppsporten.

 

De nominerte fra galoppen er Bank of Burden, Entangle og Sir Lando.

 

Thea Hofossæter sier til hestesport.no:

« -Det er spennende. Det skjer stadig forandringer og det er veldig tett, forteller prosjektleder i Hestegalla, Thea Hofossæter. Engasjementet har vært sterkt helt fra starten. Folk bruker sin stemme, og det er endringer hver dag.

 -Dette er så tett at vinneren vet vi ikke hvem er før på lørdagskvelden, sier Hofossæter. Det er mulig å stemme på Årets hest helt frem til lørdag kveld, like før utdelingen.

Avstemmingen foregår slik at juryens stemmer teller 30% og folkets stemmer teller 70%. Det har vært en godt sammensatt jury, med god kjennskap i alle grener.

 -Folkets stemmer teller veldig mye, mener Hofossæter»

 

Det er viktig at alle bruker sin stemme, man kan kun stemme en gang fra hver ip adresse, men har du pc på jobb, privat og kanskje også internet på mobilen din har du sjansen til å avgi tre stemmer.

ALLE STEMMER HJELPER SÅ STEM NÅ!

Juryen for Hestegalla: Anne L. Buvik (Redaktør i Hestesport), Roger Svalsrød (Fotograf i hesteguiden.com), Tom W Johannessen (Journalist i Equus Media) og Njål Hallre (Speaker under KOHS, og kjenner til både trav og galopp).

 

Kilde: http://www.hestesport.no/web.aspx?page=105234&newsarticle=19248