Falconet i særklasse

Skrevet av Birger Christensen,  11.07.2013
Artikkelbilde
Falocnet

 

 

Bent Olsen og Jacob Johansen hadde aldri vunnet Skandinavisk Mesterskap for treåringer. Inntil torsdag. Med Falconet var det ingen tvil. Da Jacob ba om litt ekstra 200 meter fra mål, ble de andre raskt parkert. Speedy Spirit hos Maria Robertz spurtet flott til annen og ble beste norsktrente. - Dette er en topphest, og jeg tror ikke han vil gjøre seg bort mot eldre kanoner. Er litt usikker på neste start, men vi får tenke litt, så får vi se litt på mulighetene, sa en glad trener Bent Olsen.
 Circus Girl
Tirsdag vant Kalendar Girl et hoppeløp på Täby. Torsdag var det en annen Girl, nemlig Circus Girl som gikk til topps i Norsk Jockeyklubs Hoppeløp. Som vi nevnte i vår forhånds, vant hoppa ett løp i fjor. Det var dette løpet med Anna Pilroth fra spor 1. Full reprise altså og like tett som i fjor.
- Anna red et flott løp, og nå sikter vi mot Lanwades Stud Stakes, sa trener Margret Johnson.
 Le Petit Caporal
Annike Bye Hansen har ventet i hele år på at Le Petit Caporal skulle levere i løp. Torsdag ble det endelig klaff. Etter et flott ritt av Helena Rosén, hvor Cassano ble kontret ut de siste meterne, ble det seier. - Helena imponerer stort med proff innstilling. I tillegg har jeg hatt hjelp til hesten av en dyktig kiropraktor, noe som også har vært viktig, sa en fornøyd Annike etter seieren.
 Frank Lloyd Wright
Toårsløpet ble en herlig fight mellom Frank Lloyd Wright og Clauses Mani. Sistnevnte hadde to gode løp i kroppen, men kunne likevel ikke stå i mot debuterende Frank Lloyd Wright. - En fin type, som vi har gitt god tid. Nå venter vi til Skandinavisk Mesterskap på Derbydagen, antydet trener Niels Petersen.
Extricate 
- Extricate må med på alle bonger, sa trener Hallvard Soma før start. Etter en flott finish ble det en enkel seier. - Sist ble det bare tull med dårlig start og tung gressbane. Nå fungerte det fint, og da ble det greit, Sa Hallvard, som har startet sesongen flott.
 Lisselan Prospect
Tina Smith har stått en stund med 99 seire på Øvrevoll. Nå ble det jubileum. Som på 17. mai var det tet over 1600 på sandbanen  med Lisselan Prospect. - Aller best husker jeg seieren over Lester Piggott på Derbydagen i 1993, sa Tina.
 Adore Me
V5-finalen ble voldsomt oppgjør mellom Adore Me og La Plus Belle. Vi trodde at sistnevnte var først, men målfotoet viste noe annet. Seier til Adore Me og den entusiastiske kretsen rundt hoppa.
 Mqajestic max
Etter at V5-spillet var over, fikk vi oppleve en herlig 1600 meter. Målfoto måtte til som i flere løp torsdag, og Majestic Max var nese foran Palermo. - En ærlig og flott hest, som tok sin andre strake. 22 starter de to siste årene har gitt 11 ganger på trippel, og det er flott, sa trener Jens Erik Lindstøl.