Paid betalte godt

Skrevet av Birger Christensen,  29.07.2013
Artikkelbilde
Paid. Foto Stefan Olsson

 

 

Den Henrik Engblom-trente hoppa Paid hadde tjent drøyt 100 000 svenske kroner i karrieren. Inntil lørdag. Da vant hun Breeders’ Trophy Mile med Martin Rodriguez på ryggen. For det ble belønningen 350 000 etter en knallhard strid med Harmonia. Etter protest og lang tids venting fikk Paid beholde seieren.
Sweety (Cathrine Erichsen/Fredrik Johansson) ble beste norske som fjerde, noe som ga 42 000.  Captain America og Quite a Mission fikk det ikke til og endte i det slagne felt.
Red Colori (Wido Neuroth/Per-Anders Gråberg) spurtet bra til annen og 30 000 svenske kroner. Som på Øvrevoll torsdag vant to store favoritter i V65-spillet, likevel klarte ingen å løse rebusen.
Espen Ski vant et maidenløp med Cecilia, som trenes av Patrick Wahl.

 

Ulykke i Gøteborg
 
I andre løp i Gøteborg søndag skjedde en ulykke. Carlos Lopez falt av Shooting Line på et sted på banen hvor det var vanskelig å se hva som skjedde. Lopez lå lenge helt stille, men rapportene kom etter hvert om at han var ved bevissthet.
-         Et ulykkestilfelle som ingen kan lastes for, sa Carlos fra ambulansen. Vi håper at det går bra med den sympatiske jockeyen.

Klikk her for mer informasjon om Carlos Lopez.


-         Extricate (Hallvard Soma/Rafael de Oliveira) var eneste norsktrente hest til start. Det ble en fin annenplass bak Forward Planning. Espen Ski tok en sterk trippel, mens Per-Anders Gråberg fikset en dobbel.