Tett på Täby

Skrevet av Birger Christensen,  05.07.2013
Artikkelbilde
Silver Ocean vant løpet i fjor

Spill fra Norge til løpene på Tæby 9. juli - 1.386.114 SEK fra Jackpot i sekserpotten V64!

http://www.tabygalopp.se/

 

Kommende uke er det galoppløp i Skandinavia alle dager unntatt mandag og fredag. Täby har løp med V4 og V5 førstkommende søndag, og allerede tirsdag kveld er det full fart igjen. Da er det toppløpet Swedish Open Mile som står i fokus. Halvparten av de åtte startende er norsktrente, og førstepremien er på 200 000 svenske kroner. Niels Petersen kommer med Birkebeinern og Silver Ocean, Cathrine Erichsen har Coprah til start, og Rune Haugen har Avon Pearl på plass. Av de øvrige fire er tre trent på Jägersro og en i Danmark, altså ingen hester med tilknytning til Täby.
Annike Bye Hansen tar med seg Minnie McGinn til hoppeløpet Jockeyklubbens Stoløpning med 100 000 svenske til vinneren. I et rammeløp, dog med 60 000 i førstepremie, har Niels Petersen Proud Cash Flow og Mikkelangelo til start. Løpene tirsdag drar i gang allerede kl 17.20, husk det om du vil ha en bong inne.
Som nevnt er det løp også søndag. Dit reiser Tor Wiggo Ellefsen med Well Fitted og Monfalcone. De starter henholdsvis i hekkeløpet og i steeplechaset. 

Spill til utlandet juli
Lørdag 20. juli – Tæby
Søndag 21. juli – Klampenborg
Onsdag 24. juli – Tæby
Lørdag 27. juli – Tæby
Søndag 28. juli - Gøteborg
Onsdag 31. juli - Tæby