Falken er vår favoritt

Skrevet av Birger Christensen,  15.04.2014
Artikkelbilde
Flying Falk

Flying Falk gjør 24. april sesongens andre start. Et løp i kroppen, så er formen på plass. Både i 2007, 2009, 2010 og 2013 var han i vinnerpaddocken i årets andre start. Går det som vi håper, kan vi føye 2014 til denne listen. (Torsdag 17.april brøt han løpet, men det samme gjorde han også 25. april 2013, for så å vinne uken etter.)

- Jeg tror mest på Flying Falk av mine fem hester denne løpsdagen. Formen ser bra ut, og høy vekt mot litt svakere hester er perfekt. Han bærer vekt veldig godt, så jeg har god tro på ham, sier trener Knut O Arnesen.

- Vi er kanskje ikke riktig så langt fremme som vi var i fjor, men det ser ganske bra ut, beretter Knut, som har 14 hester i trening.

- Broughtons Pearl og Elusive Thought møtes, og jeg har litt mer tro på førstnevnte. Tror også Talwanda vil gjøre et godt løp (starter skjærtorsdag). Debutanten Mad Lads Romance er en råsprinter, som neppe er noe spilleobjekt i debuten.

Ved siden av å trene hester i Enebakk, jobber han også med å kjøre hester til starter på forskjellige baner.

- Det er greit å ha en sikker inntekt, og dessuten liker jeg å komme meg rundt  for å besøke galoppmiljøer på andre baner, avslutter Arnesen.

 

1 742 400 kroner koster det å være sikker på seks rette i V65 denne løpsdagen. Noen strykninger vil gjøre det rimeligere, men det blir nødvendig å foreta noen valg. Vi føler oss temmelig sikre på at det blir minimum femsifret utbetaling for seks rette, og det er ikke overraskende om det nærmer seg potten. Det bør være interessant for spillerne som liker å satse i totoen å gjøre nettopp det på Øvrevoll denne løpsdagen. Lykke til.