Tandberg har troen

Skrevet av Birger Christensen,  28.04.2014
Artikkelbilde
Calcaterre

Sigmund Tandberg har ikke så mange hester i trening, men det er god kvalitet på de to som årsdebuterer på Øvrevoll 1. mai.

- Vi har hatt fine forhold i vinter, blant annet har vi en flisbane på Hokksund som er flittig i bruk. Calcaterre og Vortex, som begge skal starte torsdag, har begge sett fine ut når de har jobbet sammen på Øvrevoll.

- Calcaterre hadde en kjempefin sesong i fjor. Er kanskje hakket bedre på gress, men var også veldig god på sand. Forsommerløpet på 17. mai er det første store målet, og jeg er optimistisk, beretter Sigmund. 

Vortex fikk vi sent i juni i fjor. 8. august tok han sesongens første seier, og det ble hele fem triumfer før sesongen var omme. Han skal også til start 17. mai, da i Øvrevoll Mile Cup. Siden blir løp som Fearnleyløpet et klart mål for ham. Synes det ser lyst ut og har tro på begge mine hester i årsdebuten.

En hest som skuffet på åpningsdagen var Rossmos Tyson.

- Han mistrivdes på banen, så det løpet bør bare glemmes. Ser fin ut i trening og bør regnes. Just Now er min annen starthest, og jeg tror han kan trenge løpet, mener Rune Haugen.

 

Vi går hardt ut denne gangen og satser på to bankere fra start. Calcaterre er den ene, og i tillegg satser vi på Paratico. Har ikke fått tillegg for seieren sist torsdag og vant så vidt greit, at vi har god tro på reprise.