Velkommen til storløp på Øvrevoll

25.07.2014
Ragazzo fra seieren i Polar Cup 2013

Det er en glede å ønske dere alle velkommen til flott sport på Øvrevoll denne torsdags kvelden. Spesielt velkommen til våre sponsorer med Waba Gruppen i spissen.  Åtte løp står på programmet med Waba Gruppen Oslo Cup (Gr 3), Polar Cup (Gr 3) og Scandic Derby Trial som høydepunktene.

12 av Skandinavias beste sprintere møtes i Polar Cup og vinneren får med seg kr 300.000. Fjorårets utgave av løpet ble vunnet av Ragazzo og den norskoppdrettede stjernen blir favoritt også i år. I 2012 ble løpet vunnet av Silver Ocean og også han er til start i år.

Waba Gruppen Oslo Cup går over distansen 2400 meter og det er syv topp-stayere til start. Stall Trick or Treats Bank of Burden vant løpet i 2011, og både i 2012 og i 2013 var han tredjehest. Han er også feltets mestvinnende hest og nærmer seg syv millioner kroner innløpt til sine eiere.  I sin siste start ble han annenhest i Scandinavian Open Championship (Gr 3) på Klampenborg slått av stallkameraten Without Fear, som han også møter i Waba Gruppen Oslo Cup i dag.

Ni treåringer kommer til start i Scandic Derby Trial og dette vil være den siste «finpussen» for noen av derbyhestene foran Scandic Norsk Derby 24. august.  En dansktrent og tre svensktrente hester møter fem norske treåringer. Enda gjenstår det over 40 hester i Scandic Norsk Derby og mye kan forandre seg til slutten av august.  Og først skal Dansk Derby avgjøres og det skjer allerede søndag 5. august.

Rammeløpene er også av god kvalitet og ikke minst er det spennende å følge toåringene som skal ut i første løp.  Som vanlig er det internasjonalt spill til denne løpsdagen og V65 spillet starter med løp 3 Scandic Derby Trial.