Skrevet av Morten Olsen,  25.11.2014
Golden Globe

Last ned programmet her

1.LØP - 2-ÅRSLØP  - 1100 DT

Street Buzz har to sterke prestasjoner bak seg i sine to siste løp. God sjanse. Elizabeth Flynn har to bra løp på Øvrevoll, ser ut som en sterk trippelkandidat. Debutanten Youessey er vrien å plassere, en klar outsider.

Tips: 5 Street Buzz - 2 Elizabeth Flynn - 7 Secret Harmony  Outs: 1 Youessey

2.LØP - V5-1 - NOVISELØP - 1750 DT

Et ganske jevnt noviseløp, hvor vi tror mest på Sleeping Venus og Point Man. Party Fever er litt skummel dersom han står distansen fullt ut.

Tips: 6 Sleeping Venus - 2 Point Man - 3 Barasti  Outs: 1 Party Fever

3.LØP - V5-2 - INSIDE MELODY LØP - 1100 DT

Angie's Nap er i knallform og får tipset. Stallkamerat Parbold Hill har vunnet på finaledagen før, er glad for at feltet er lite. Caerus og Valeo Si Vales har meget god form.

Tips: 4 Angie's Nap - 3 Parbold Hill - 5 Valeo Si Vales  Outs: 6 Caerus

4.løp - V5-3 - V4-1 - IN THE RED LØP - 2400 DT

Vi tror Cassano og Hot Wing har fordel av distansen kontra noen av konkurrentene. Dette er imidlertid et åpent løp, hvor Colourist nok kommer til å lede lenge. Ares, Prince Field og Heavenly Spiced viser form, så her skiller det nok ikke så mye.

Tips: 2 Cassano - 7 Hot Wing - 3 Ares  Outs: 1 Colourist

5.LØP - V5-4 - V4-2 - DD-1 - ICEMAN LØP - 2400 DT

Vår banker på finaledagen blir Golden Globe. Han har vært god i hele høst og sist vant han enkelt. Most Wanted slo vår banker for fire uker siden, er blitt stayer på slutten. Flere andre lurer i sivet, og om vår banker svikter, kan det smelle.

Tips:  1 Golden Globe - 10 Most Wanted - 9 Le Chiffre  Outs: 8 That Was Easy

6.løp - V5-5 - V4-3 - DD-2 - RACE PICTURES AMATØRLØP - 1750 DT

Årets siste amatørløp har Hard to Believe som vår favoritt. Har hatt en fin høst og blir enda bedre når han vil ta i hele veien. Hvis Priceless vinner, blir Nordbye-hoppa mestseirende hest på banen i 2014.

Tips: 6 Hard to Believe - 3 Sophies Love - 5 Linda Lovelace  Outs: 4 Priceless

7.løp - V4-4 - IHLA GRANDE LØP - 1600 DT

Årets siste løp er oppkalt etter vinneren av 2000 Guineas i 2004. Ihla Grande ble trent av Are Hyldmo, og han kan vinne finalen med Dickie Dickens. Vortex er en av tre som kan bli årets mestseirende, og dette er i det hele et flott løp.

Tips: 5 Dickie Dickens - 2 Vortex - 4 Mustajjid  Outs: 1 Dispol Snapper