Endelig for Pal O'Mine

Skrevet av Birger Christensen,  03.10.2014
Artikkelbilde
Pal O'Mine

Sist gang Pal O'Mine gikk til topps var på Täby for nesten to år siden. Da var han en svært lovende toåring, som slo det svenske esset Rock of Ridd. Siden skulle det vise seg å bli stortrener Arnfinn Lunds siste trenerseier. Nå klaffet det endelig for Pal O'Mine igjen, med Marius Borgen Andersen som dyktig makker. Unge Marius vant for øvrig løp på Jägersro onsdag med skrellen Interwatch og var også tilbake etter 5.løp på Øvrevoll. Etter et godt beregnet ritt var Marius tilbake som vinner på Nataniel.

 

Nataniel

 Cassano

- Synes vi skal prøve Cassano på 2400 meter. Han stresser for mye på 1600 meter, sa Jan-Erik Neuroth. Slik ble det, og det endte med suksess.

- Han slappet fint av i løpet, og da var det mye å gå med på slutten, sa Wido Neuroth. - Cassano er en klasse bedre på sandbanen, så hvis ikke han blir straffet for mye for seieren, kan det bli en artig høst, sa Wido etter den andre strake seieren.

Luckyreno

Jan-Erik ble for øvrig dobbeltvinner også han, da han vant en tett duell på ryggen av Luckyreno. Den firbente sprinteren tok dermed sin tredje strake seier på Øvrevoll.

 Caroline

Caroline hadde ikke vært på trippel før fredag. Men i maidenløpet var betingelsene gode, og det ble en enkel seier foran Reckless. Niels Petersen var i Berlin, men kunne glede seg over seieren via mobil. Da kunne Niels kontre med å fortelle at Mister Big Shuffle hadde blitt nummer to sammen med Rafael Schistl. Bak vinneren var det veldig tett, så annenplassen var god uttelling.

 Impala

Impala kom fra seier i siste start på Klampenborgs gress. Nå ble det ny gevinst, da de hardeste konkurrentene fikk alt for mye å hente inn. Trener Vivika Nilsson har hestene sine i form, noe som kan være verdt å merke seg.

 Tenango

Amatørene avsluttet ettermiddagen med et fartsfylt løp. Silja Støren red et godt løp på Tenango og vant sikkert. Dermed er Silja i teten blant amatørene med flere annenplasser enn sine hardeste konkurrenter.

 

 

I gruppe 3-løpet i Berlin ble det 3. plass til Bank of Burden (Gråberg), mens Without Fear (Schistl) ble femte. Wake Forest vant greit med Edvard Pedrozo på ryggen, men var kort slått fra annenplass. Mister Big Shuffle ble 2. i sitt løp. Resultatlister, klikk HER

 

Og så er det vel ingen som har glemt at det er årets siste virkelige stordag allerede søndag. Det er bare å glede seg.