Hektisk for Petersen

Skrevet av Birger Christensen,  25.04.2016
Artikkelbilde
Niels Petersen

 

 Torsdag 28. april vil løpene fra Øvrevoll vises live på VGTV. Direktelink: http://trav.vg.no/

 Løpene kan også følges fra Danmark og Sverige. Sendingen ligger så ute i 12 timer etter løpene.

Løpene på Øvrevoll torsdag er starten på fem hektiske døgn for Niels Petersen. Frem til neste tirsdag vil han ha hester til start på fire baner i fire forskjellige land!  Øvrevoll torsdag - Klampenborg lørdag - Hannover søndag og Jägersro tirsdag, det er reiseruten for championtreneren på Øvrevoll de siste fem årene.

- Det går bra, jeg sovner lett på fly, så reisene er intet problem. Lørdag på Klampenborg er det ingen storløp, men søndag startet Icecapada og Without Fear i Hannover. Førstnevnte skal gå et Listed-løp, og Icecapada er en hoppe jeg har høye forventninger til i år. Tirsdag er det så den store Pramms-dagen. I fjor vant vi med Silver Ocean, og plan A er at vi skal gjenta den bedriften i år. Så får vi satse på at vi slipper å ta i bruk plan B, beretter Niels. Han har for øvrig meldt "halve stallen" til banen i Malmø neste tirsdag, men det kommer vi tilbake til. Den dagen pleier å være en god dag for de norske farger.

- Men før du legger ut på tur, har du tre hester til start på Øvrevoll torsdag. Hva tenker du om denne trioen?

- I første løp har jeg Cape Hollow til start. Debuterte fint i fjor høst, og i dette selskapet blir jeg faktisk litt skuffet om det ikke blir seier. I V65-1 skal Frompariswithlove ha en ok sjanse, men 64 kilo er en tøff vekt å bære. Må regnes tidlig. Tinnitus i V65-2 er på trippelen, men Aife og Cruel Intentions er gode konkurrenter. En av tre som kan vinne, avslutter Niels.

Torsdagens galoppkveld er den første med V65. De fire siste avdelingene av V65 utgjør et V4-spill, så det er flere sjanser om starten på V65-spillet ikke skulle svare til forventningene.