Hvem skal man så spille på første løpsdag?

Skrevet av Birger Christensen
Artikkelbilde
Pecoiquen

 

Åpner med lunsj

 

Årets sesong på Øvrevoll er rett rundt hjørnet. Onsdag er Øvrevoll stedet hvor man tilbringer lunsjen om man holder til i nærheten. Lunsj blir det også på løpsdag nummer tre (4/5), mens torsdagene 28/4 og 12/5 er kveldsløpsdager før vi kommer til 17. mai. Da er det åpning av sesongen når det gjelder gressløp, og nasjonaldagen er blitt en dag hvor mange legger ettermiddagen til Øvrevoll.

 

Et spennende forsøk på å trekke til seg nytt og yngre publikum får vi lørdag 18. juni. Da blir det Hestival i festival-stil, med musikk og galoppløp i skjønn forening. Det faste publikum på Øvrevoll har relativt høy snittalder, så dette er et tiltak som blir fulgt med spenning.

 

Årets desiderte største løpsdag er Derbydagen, som i år avholdes 28. august. Denne dagen har i alle år gått på en søndag på Øvrevoll. I tillegg er den flotte Breeders-dagen 2.oktober også en søndagsløpsdag. Det planlegges også å legge årets auksjon etter løpene denne søndagen. Det er syv dager med onsdagslunsj, to tirsdager (17. mai og 4. oktober). Den nevnte Hestival-dagen er en lørdag, mens de øvrige løpsdagene er torsdager. I høst vil løpsstart på torsdager være kl 16.00.

 

Hvem skal man så spille på første løpsdag?

 

Et godt spørsmål hvis man har et godt svar. Det er relativt få hester oppstallet på banen som starter, men disse kommer nok snart til start. 20 av 35 hester i V4 er svensktrente, så det er bra at  "grannar" i øst stiller opp. Sekstetten Pecoiquen, Lucky Lucioni, Corcuvelo, Faffa, Attila og The Provocative har startet i april, og det er ganske vanlig at det finnes en vinner eller to i en slik gruppe. Ellers er det lurt å følge godt med i løpene for å finne objekter til de neste løpsdagene.

 

Da ønsker vi velkommen til Øvrevoll og håper at sesongen blir god både når det gjelder spill og sport.