Neuroth i sentrum

Skrevet av Birger Christensen,  28.04.2016
Artikkelbilde
Handsome Hawk

Wido og Jan-Erik Neuroth ble dobbeltvinnere på Øvrevoll torsdag. Mustajjid og Handsome Hawk hadde ikke vunnet på en stund, men nå var det duket for triumf.

 - Mustajjid likte seg godt på den nylagte sandbanen, og jeg tror han kommer til å få en fin sesong i år. Pådro seg en strekk i fjor høst, men nå er alt bra.

- Når det gjelder Handsome Hawk, er han litt sær slik vi tobente ofte blir når vi blir eldre. Men han likte også banen, og det var artig å se ham i så fint slag, mente Wido. Handsome Hawk var toårsstjerne i 2008 og svensk Derbyvinner året etter, så det var gøy å se ham i så fin skikk. Begge vinnerne ble for øvrig perfekt ridd av Jan-Erik Neuroth.

Mustajjid

Kveldens første vinner ble ikke storfavoritten Cape Hollow, som var langt under pari. Men Sound of Silence hadde ingenting å skamme seg over. Carlos Lopez ledet hver meter med vinneren som trenes av Isidro Vergara på Østerås.

- Han har gjort store fremskritt, og det skal bli spennende å følge ham. Skandinavisk mesterskap er et klart mål, fortalte Isidro.

Sound Of Silence

I V65-2 startet fire hester. Aife var storfavoritt og ble sist. Black Million var et soleklart sistevalg - og vant! Gina Mathisens hoppe startet i det første toårsløpet i fjor, og har siden ikke gått løp. Men Anna Pilroth fightet hver meter, og dermed kom skrellen.

- Jeg er like overrasket som spillerne. Har ikke hatt gode treningsforhold, og hun har virket tung i jobben. Men desto morsommere med seier, berettet Gina.

Black Million

Didrik Finnbråten hadde fått oppsitt på storfavoritten Danish Delight. Han ønsket ikke å havne i noe trøbbel, og hoppa vant sikkert. Bra levert av Didrik, og trener Cathrine Erichsen kunne smile for en ny seier for den dyktige hoppa. Danish Delight skal ut i lunsjen igjen onsdag i et amatørløp, og da kan det bli tre på stripe. 

Danish Delight

- Pretty Perfect er ingen sprinter. Men det er vanskelig å finne løp til henne, så vi starter her. Dette sa trener Jacob Fretheim før start. Men det var ingen grunn til bekymring. Marie Fretheim traff perfekt fra ytterspor, og seieren ble suveren.

Pretty Perfect

Cathrine Erichsen, som er i England på auksjon, fikk også to trenerseire med seg i løpet av kvelden. Point Man tok en enkel seier, og på ryggen satt Lucas Keane. Han red sitt første løp, og dette er en rytter vi vil få høre mer fra.

Spillemessig ble det vrient for de fleste. Danish Delight innfridde, de øvrige favorittene slet.

Point Man