Ny løpsdag, nye muligheter!

Skrevet av Thomas Gjelsås,  27.04.2016
Artikkelbilde
Aifie er en av torsdagens store favoritter.

 

Sesongstarten sist onsdag ble en suksess. Det var godt med folk på banen og bra spill. Baneomsetningen økte fra 85.000 til 125.000 målt mot tilsvarende dag i fjor. Det tar vi med oss i plussboka!

Totalomsetningen inkludert spill fra Sverige endte på kr. 3.319.000. Det er en økning på 10 prosent fra i fjor. Trekker vi kun ut den norske omsetningen har vi en økning på ca. 18 prosent. Det må vi kunne kalle en hyggelig sesongstart. Nå gjelder det å levere fremover.

Sportslig vant Are Hyldmo og Carlos Lopez aller mest. Tre seire hver er rett og slett imponerende.

Denne uken er det torsdag kveld som gjelder. Vi tilbyr både V65 og V4. Selvsagt skulle vi gjerne hatt enda fyldigere felt i enkelte løp, men vi byr uansett på syv spennende løp og på vår bane er det ofte gode utbetalinger i spillet.

Tirsdag er det klart for den store Pramms-dagen på Jägersro. Et stort og sterkt norsk lag er på plass for å sloss om seire og store pengepremier både i hoved- og rammeløp. Vi ønsker alle lykke til!

https://www.svenskgalopp.se/sport-och-spel (Program, Pramms-dagen)

Lørdag og søndag arrangeres den store Guineas-helgen i Newmarket. William Buick har flere vinnersjanser og disse løpene kan du følge på Sherryhaugen.

Det skjer mye på Øvrevoll om dagen. Nybygget er snart ferdigstilt og vi har fått mange gode tilbakemeldinger på banen. Vi kommer med flere ferske oppdateringer på vår nettside rundt alt som skjer utover våren.

Husk at du denne torsdagen også kan følge løpene på VGTV. Link: HER

 

Velkommen til Øvrevoll!