Per-Anders Gråbergs vurderinger torsdag 28 april

Skrevet av Tom W Johannessen/Equus,  27.04.2016
Artikkelbilde
Colourist

 

Har Rune banker'n?

 

V65/V4 Øvrevoll: Svaret på spørsmålet i tittelen er ja, sier Per-Anders Gråberg som banker Haugen-trente 4 Colourist (V65-3/V4-3) på sitt spilleforslag for Equus. 

- Det er en "chansspik", men han har løp i kroppen og tar teten. Får trolig dirigere løpet derfra, sier P-A foran Øvrevolls løpsdag nummer to.
Her er hans gjennomgang:

1. løp: Jeg rir 2 Cape Hollow som er en fin hest. Helt klart en vinnersjanse, men det er et lite spørsmålstegn på stallformen til Niels Petersen. Hestene er ikke jobbet veldig mye. 

V65-1: 6 Frompariswithlove er en fin hest som har vunnet på distansen og underlaget.  Men han "blander och gir" litt. Vinner løpene sine fra front, ikke sterk når han må gå bakfra. Det betyr at jeg satser på tet - så får vi se om jeg lykkes. Frompariswithlove kan vinne, men jeg setter 2 Giovanni Nobile foran på min tipslinje.

V65-3: 3 Aife fra Rune Haugens stall er et klart førstevalg og en mulig vinner. Jeg rir 1 Tinnitus fra Niels Petersen. Stod ikke helt 1600 i siste start, 1100 passer bedre. Den tredje med vinnersjanse er 2 Cruel Intentions.

V65-3/V4-1: Jeg har nevnt 4 Colourist som mitt bankerforslag. For dem som vil gardere er selvfølgelig 3 Hot Wing med syv førsteplasser i fjor aktuell. Det samme er 1 Party Fever som jeg rir. Har fått et løp i kroppen og kommer bakfra til slutt.

V65-4/V4-2: Dette løpet bør 8 Danish Delight vinne. Var god til seier sist og møter hester han skal slå. Igjen; for dem som vil gardere dagens største favoritt:
2 Sophies Love er en ok hest i et fint spor. 1 Borzakovski står også fint til innvendig og 6 Mainline med Carlos Lopez har litt fart. Lopez vant tre første løpsdag og er selvfølgelig en jockey å følge for spillerne.

V65-5/V4-3: 3 Loire vant første gang ut i fjor og kan gjenta. Jeg sitter på 6 Red Williams for Henrik Engblom. En trivelig hest jeg kjenner godt. Er ganske "snabb" og kan vinne her. Det samme gjelder 4 Priceless som vant tre i fjor.

V65-6/V4-4: 3 Holiday Reading med Silja Støren er en naturlig favoritt. 7 Prince Field kan utfordre. Også 4 Point Man bør med på gardering. 

* Det er V65- og V4-spill på Øvrevoll torsdag, men ikke Dagens Dobbel-spill denne løpsdagen.

Innleveringsfrister:
V65: 19.25
V4: 20.09