Programtips torsdag 28. april

Skrevet av Birger Christensen
Artikkelbilde
Frompariswithlove

 

Last ned programmet gratis HER

 Torsdag 28. april vil løpene fra Øvrevoll vises live på VGTV.Direktelink: http://trav.vg.no/

 Løpene kan også følges fra Danmark og Sverige. Sendingen ligger så ute i 12 timer etter løpene.

 

1.LØP - MAIDENLØP - 1750 DT

 

Her tror vi sterkt på Cape Hollow. Rapportene er gode, og debutløpet i fjor høst er godt nok til å vinne her. Sound of Silence gikk så bra i flere løp i fjor, at annenplassen bør være innen rekkevidde.  Den store outsideren blir Cockney Cracker, som i fjor startet over hinder i Frankrike. Oui Je Veux kjemper om en trippelplass.

 

Tips: 2 Cape Hollow -3 Sound of Silence -5 Oui Je Veux  Outs: 1 Cockney Cracker

 

2.LØP - V65-1 - BIEN DICHO LØP - 1600 DT

 

Et lite, men åpent felt. Samtlige hester årsdebuterer, og det skiller lite. Frompariswithlove slo gode Brazil Jack i sin siste start i fjor, men 64 kilo er mye å bære. Giovanni Nobile gikk flere sterke løp i fjor, men vant bare en gang. Bør være et godt trippelkort. Mestre dos Magos fikk den siste premien i Derby i fjor, skuffet litt etterpå. Vi satser på at det holder med denne trioen i V-65, men føler oss ikke sikre.

 

Tips: 6 Frompariswithlove - 2 Giovanni Nobile - 1 Mustajjid  Outs: 5 Mestre dos Magos

 

3.LØP - V65-2 - 3-ÅRSLØP - 1100 DT

 

Den ene av to bankere i V65 blir Aife. Hun forbedret seg for hver start i fjor høst og avsluttet med to fine seire. Starter for første gang på sand, men vi tror det går bra. Cruel Intentions og Tinnitus kjemper i våre øyne om de øvrige trippelplassene.

 

Tips: 3 Aife - 2 Cruel Intentions - 4 Black Million  Outs: 1 Tinnitus

 

4.LØP - V65-3 - V4-1 - BROWN ALE ELITELØP - 2400 DT

 

Her dekker vi med alle fem på V65 og V4. Haugen-duoen Party Fever og Colourist har fordel av løp i kroppen, og 2400 meter er en bedre distanse enn de var ute på i forrige uke. Sistnevnte tar teten, mens Party Fever kommer bakfra. Hot Wing tapte bare ett flatløp i fjor, det løpet vant Colourist. Paratico vant ikke i fjor, det kan han gjøre i år. Handsome Hawk representerer rutinen, avsluttet fjoråret bra.

 

Tips: 1 Party Fever - 4 Colourist - 5 Handsome Hawk  Outs: 3 Hot Wing

 

5.LØP - V65-4 - V4-2 - BEST OFFER LØP - 1100 DT

 

Danish Delight møter svakere motstand nå enn i årsdebuten. Hvis hun ikke finner på noe tull, skal dette være en grei match. Borzakovski er ujevn, har noen ganger en bra avslutning. Mainline og Denico er i trippelbildet, det er nok også Sophies Love.

 

Tips: 8 Danish Delight - 1 Borzakovski - 7 Denico  Outs: 6 Mainline

 

6.LØP - V65-5 - V4-3 - BABY'S TANGO LØP - 1100 DT

 

Her er det bare å gardere så langt lommeboka rekker. Loire og Priceless var tidlig i form i fjor, ofte gode på våren. Butterfly Effect var glimrende som toåring. Viser han noe av sitt beste, er det snakk om en vinner. Pretty Perfect vant siste løp i fjor, har også prestert på sprint. Men dette løpet er i våre øyne kveldens mest åpne, og vi garderer helt ut.

 

Tips: 3 Loire - 4 Priceless - 8 Pretty Perfect  Outs: 2 Butterfly Effect

 

7.LØP - V65-6 - V4-4 - GAZELLE DEKKEN AMATØRLØP:

 

Fjorårets champion Silja Støren rir Holiday Reading. Den firbente vant tre løp i fjor, og denne oppgaven er ikke umulig. Prince Field leverte en grei årsdebut, vi tror han er med i striden. Det kan også Point Man være, stallens hester gjorde det bra under sesongåpningen. Elusive Thought har vært 17 ganger på trippel uten å vinne.

 

Tips: 3 Holiday Reading - 7 Prince Field - 6 Elusive Thought  Outs: 4 Point Man

 

V65-forslag kr 405:

 

1.avd: 6-2-5

2.avd: 3 Aife

3.avd: Alle 5

4.avd: 8 Danish Delight

5.avd: Alle 9

6.avd: 3-7-4

 

V4-forslag kr 270:

1.avd: Alle 5

2avd: 8 Danish Delight

3.avd: Alle 9

4.avd: 3-7-4