Reprise med Tenango?

Skrevet av Birger Christensen,  15.04.2016
Artikkelbilde
Dickie Dickens

 

 

I fjor hadde Are Hyldmo en flott sesong på Øvrevoll. Han nådde 30 seire og var klart treneren med flest vinnere. Hot Wing bidro sterkest med sine syv gevinster, men også Tenango var dyktig med fem seire. Han vant på åpningsdagen og avsluttet med å vinne på de to siste løpsdagene. Are har gjort det bra på åpningsdagen svært ofte, og i fjor ble det seier med Loire i tillegg til nevnte Tenango.

- Han startet sesongen i fjor med formtall 66, nå er han oppe på 76. Men han fulgte fint opp hele veien, så det blir spennende å se om han kan forbedre seg ytterligere. For et år siden var både Party Fever, Prince Field og Ares med i feltet, og alle fire møtes nå. Tenango er nok med i kampen om å bli årets første vinner.

- Hva er din beste sjanse onsdag?

- Tror jeg vil svare Dickie Dickens. Han er riktig skarp i treningen for tiden, og han er meldt i Pramms Memorial 3. mai. Da er det også et annet passende løp for ham, men skal han starte i Pramms, bør han vinne på onsdag. Skal bli spennende å se hvor Vortex står etter sin innsatser i Dubai, de to har jo hatt noen fighter tidligere. Ellers avsluttet jo Queen's Delight sesongen bra i fjor, og feltet ser ikke ut til å være så alt for skarpt, avslutter Are.

 

De øvrige han starter med på onsdag, er Reckless, Don Cortez og Miltonia. Med denne sekstetten blir vi ikke overrasket om Are er i toppen blant trenerne etter løpsdag nummer en.