Sportslig er det en av tidenes fineste løpsdager på Øvrevoll. Spillemessig er det utfordrende, men med litt dyktighet og en liten porsjon flaks, kan det bli riktig morsomt søndag.

Løpene kan også følges fra Danmark og Sverige.
Sendingen ligger så ute i 12 timer etter løpene.

Det var ingen som klarte 6 rette i V65 på Øvrevoll torsdag. Dermed overføres SEK 273.688 som Jackpot til sekserpotten i V65 på Øvrevoll søndag 28. august!

1.LØP - LONGINES LADIES CUP SPONSET AV URMAKER BJERKE - 1980 GRESS

De kvinnelige amatørrytterne innleder Derbydagen. Nora Hagelund Holm vant løpet i 2014 med sin egen Oaksana. Nå rir hun stallens Elusive Thought, som har vært på trippelen i halvparten av livets starter. Fleckenzen er klart på gang, har vunnet to strake med liten margin. To seire på rad har også Bushfighter, og Mohikan blir siste hest på linjen med Josephine Chini på ryggen.

Tips: 8 Elusive Thought - 5 Fleckenzen - 11 Mohikan  Outs: 4 Bushfighter

2.LØP - V5-1 - SUNDT AIR SKANDINAVISK MESTERSKAP FOR 2-ÅRINGER - 1370 GRESS

Kun norsktrente hester i Skandinavisk Mesterskap for 2-åringene. Vi likte Singar svært godt i seiersløpet. Brukte litt tid på å finne ut av hva det dreide seg om, men på oppløpet gikk det fort. Danny K har tatt to fine seire og har klart sjansen til tre strake. Aconcagua leverte en fin debut, og Neuroths duo Delacroix og Séraphine kan en god del. Ustartede Symbol In The Sand har en stamme som gjør at hun får plass på V5-kupongen.

Tips: 5 Singar - 10 Danny K - 11 Delacroix  Outs: 7 Aconcagua

3.LØP - V5-2 - WABA GRUPPENS SPRINTLØP - 900 GRESS

Easy Road vant dette løpet i fjor på toppvekt, og vi tror sjansen er stor også i år. Han leder neppe løpet tidlig, men finishen er vrien å stå imot. Ambiance har gjort et par flotte løp i Tyskland. Var tredje i dette løpet i fjor, og da fikk han åtte kilo av Easy Road. Blant mange lynraske hester er vi mest spente på Old Fashioned. Treårige Wootton's Walk er også enormt rask, men er hun tøff nok i dette selskapet?

Tips: 5 Easy Road - 9 Ambiance - 2 Wootton's Walk  Outs: 8 Old Fashioned

4.LØP - V5-3 - EMIRATES DERBY MILE - 1600 GRESS

Nok en gang får Cathrine Erichsen førstetipset med Dreamfyre. Innsatsen til annen i 1000 Guineas var sterk, og 1600 meter tror vi passer perfekt. Rock Dancer er den vi rangerer nærmest, men vi er inne på at distansen er litt i overkant. Aife er jevn og flink, trippel er innen rekkevidde. Uromomentet er Koster, som kun har startet to ganger.

Tips: 6 Dreamfyre - 9 Rock Dancer - 8 Koster  Outs: 10 Aife

5.LØP - V5-4 - V65-1 - SAN PELLEGRINO LØP - 2400 GRESS

Løpene 11. august ble flyttet fra gress til sand. Det var et stort minus for Cockney Cracker og Jumeirah, sistnevnte er mye bedre på grønt gress. Hurricane Emerald er i flott form. Får på fleksible blinkers og er en seriøs trussel. Også Point Man er en hest som liker gress best. Bak de nevnte er det meget jevnt.

Tips: 8 Cockney Cracker - 2 Jumeirah - 12 Point Man  Outs: 4 Hurricane Emerald

6.LØP - V5-5 - V65-2 - MARIT SVEAAS' MINNELØP (GR 3) - 1800 GRESS

Et stjernefelt stiller til start i Marit Sveaas' Minneløp. Vi klinker til med et overraskende vinnertips på Berling. Vant løpet i 2013 og var toer i fjor. Spurtet utrolig til annen i Polar Mile Cup. Hurricane Red vant Oslo Cup lett i sin eneste start på Øvrevoll, kan vinne på ny. Brownie er i sitt livs form, står med to storløpsseire på Øvrevoll. Bank of Burden var sterk i Danmark sist, er fort en vinner med svikt i banen. Det er dessverre ikke plass til flere enn fire hester på linjen.

Tips: 9 Berling - 7 Hurricane Red - 10 Brownie  Outs: 13 Bank of Burden

7.LØP - V65-3 - V4-1 - MOODS OF NORWAY LØP -1600 GRESS

Et svært åpent løp. Red Turtle likte ikke at underlaget ble endret til sand sist. På Øvrevolls gress har han vært meget god i år. Lord Of Trouble og Daydream Believer var de to beste på Derbydagen i fjor, er nok høyt oppe også nå. Palermo nærmer seg formen, er en vinner på sitt beste.

Tips: 2 Red Turtle - 5 Daydream Believer - 1 Lord Of Trouble  Outs: 3 Palermo

8.LØP - V65-4 - V4-2 - ERIK O STEENS MEMORIAL - 2400 GRESS

Flotte hopper møtes. Icecapada har ikke vunnet i år, nå tror vi det er på høy tid. Ble toer i Derby i fjor, så distansen er intet problem. Zarzuela og Imagine var jevne i siste start på Klampenborg, her har begge et fint løp. Wido Neuroth sender ut to treåringer i løpet, det gir løpet en ekstra dimensjon. Angel Love kan fort være med i teten.

Tips: 7 Icecapada - 9 Zarzuela - 5 Imagine  Outs: 1 Angel Love

9.LØP - V65-5 - V4-3 - SCANDIC NORSK DERBY (L) - 2400 GRESS

Our Last Summer er ubeseiret på Øvrevoll i år. Det tror vi han er også etter Derby. Ruler Of Course og Busybeingfabolous fra samme stall, samt Wido Neuroths trio er de nærmeste sammen med dansktrente Cabanac. Sistnevnte var bra i Guineas og uheldig fjerde i det svenske Derbyløpet. Men uten uhell tror vi vinneren av årets Derby heter Our Last Summer.

Tips: 9 Our Last Summer - 4 Ruler Of Course - 15 Cabanac  Outs: 12 Gideon

10.LØP - V65-6 - V4-4 - BÆRUM KOMMUNE LØP - 1370 GRESS

I siste løp finner vi vår luring for dagen. Miss Alicia spurtet storstilt i siste start. Ga Finial 11 kilo, nå står de likt på vekten. Kan være en banker for de friske. Julien Delamare vant på Derbydagen i fjor, 1370 meter på gresset er perfekt. Butterfly Effect er nok best på gress, formtall 77 tror vi han mestrer. Mestre dos Magos liker også underlag og distanse, bør strekes tidlig.

Tips: 14 Miss Alicia - 11 Julien Delamare - 9 Mestre dos Magos  Outs: 7 Butterfly Effect